Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waserynuli

przeszkadza mi pępek

Polecane posty

Gość waserynuli

od około dwóch, trzech tygodni przeszkadza mi moj pępek. wiem, że to glupie i dziwne, ale doprowadza mnie do szalu. jakby był nadwrazliwy i zaczal troche wystawac. mdraznie mnie kazdy material ktory sie ociera o moj brzuch. na niczym nie moge sie skupic bo ciagle go czuje. jest jak bolacy zab. moze glupi temat, ale tak mnie to denerwuje. moze ktos z was mial podobnie. chyba nie mam przepukliny. jestem szczupla i raczej nie wiem od czego mialabym ja miec. ale moze ktos tez tak mial? oczywiscie moge isc do lekarza, ale co mu powiem? denerwuje mnie moj pepek?

Gość olivka niebieska
Jak Ci możemy pomóc? :)

Gość waserynuli
nie wiem, ale tak mnie to męczy, że musiałam się wygadać. chyba, że ktoś miał już taki problem i wie co to może być. doprowadza mnie to do szału.

Gość gość
Że nadwrażliwy? I zmienił kształt? Ewentualnie zapłać sobie za prywatne usg.

Gość waserynuli
bardzo nadwrazliwy, mam wrazenie, ze jest trochę wystający. ale patrzylam na zdjecia przepuklin i to nie wyglada jak to. jesli mi to nie minie to pewnie pojde do lekarza w koncu, ale to tak glupie, ze az sie zastanawiam czy w ogole warto. najchętniej bym go czyms znieczulila.

Gość waserynuli
bardzo nadwrazliwy, mam wrazenie, ze jest trochę wystający. ale patrzylam na zdjecia przepuklin i to nie wyglada jak to. jesli mi to nie minie to w koncu pojde do lekarza, ale pewnie mnie wysmieje. to idiotyczne ze moj dzien zaczyna sie krecic wokol pępka ;]

Gość olivka niebieska
Może zbyt obcisłe rzeczy nosisz, się podrażnił i dlatego teraz go odczuwasz. Luźniejsze rzeczy noś i po sprawie.

Gość olivka niebieska
Przyczyną przepukliny przy słabych mięśniach brzucha jest podnoszenie zbyt dużych ciężarów... to tak jakby ktoś nie wiedział...

Gość waserynuli
szukalam w necie info o pepku i znalazlam tylko przepukline :) nie nosze jakis wielkich ciazarow ale podczas ostatniej podrozy po kilkadziesiat razy dziennie podnosilam plecak ok. 12 kg, a to ponad 1/4 mojej wagi wiec sie zastanawialam ze moze to. ale nie wyglada jak przepuklina. zreszta nie wiem czy wtedy jest tak nadwrazliwy.

Gość waserynuli
z drugiej strony takich slabych tych miesni chyba nie mam. robie ponad 200 brzuszkow dziennie.

Gość gość
A nie przesiliłaś czasem brzucha? Bo może robisz te brzuszki nie tak jak powinnaś, chodzi mi o technikę. Idź do tego lekarza i powiedz, tak jak ci pisałam wcześniej, że jest nadwrażliwy, że właściwie boli i wystaje.