Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SONDA

Polecane posty

Gość gość

1.wiek. 23 2.w jakim wieku pierwszy raz zgoliłaś włosy łonowe. Nigdy 3.w jakim wieku pierwszy raz założyłaś stringi. 17 4.w jakim wieku przeżyłaś pierwszy orgazm łechtaczkowy. 14 5.w jakim wieku przeżyłaś pierwszy orgazm pochwowy. Nigdy 6.w jakim wieku przeżyłaś pierwszy orgazm analny. Nigdy 7.w jakim wieku przeżyłaś pierwszy orgazm sutkowy. Nigdy 8.czy podczas orgazmu masz wytryski. Nigdy 9.w jakim wieku pierwszy raz pokazałaś się nago chłopakowi. 16 10.czy farbowałaś włosy łonowe. Tak, tylko raz. 20 lat. 11.czy masz tatuaż w miejscu intymnym. Nie 12.czy masz biżuterie w miejscu intymnym. Nie

Gość gość
1.wiek. 28 2.w jakim wieku pierwszy raz zgoliłaś włosy łonowe. 16 3.w jakim wieku pierwszy raz założyłaś stringi. 16 4.w jakim wieku przeżyłaś pierwszy orgazm łechtaczkowy. 14 5.w jakim wieku przeżyłaś pierwszy orgazm pochwowy. 17 6.w jakim wieku przeżyłaś pierwszy orgazm analny. Nigdy 7.w jakim wieku przeżyłaś pierwszy orgazm sutkowy. Nigdy 8.czy podczas orgazmu masz wytryski. Tak 9.w jakim wieku pierwszy raz pokazałaś się nago chłopakowi. 18 10.czy farbowałaś włosy łonowe. Nie 11.czy masz tatuaż w miejscu intymnym. Tak 12.czy masz biżuterie w miejscu intymnym. Nie

Rany Boskie... Stringi na niezgolonych włosach. Gratulacje dziewczyno :)

Gość gość
Niema nic bardziej podniecającego jak wystające włosy łonowe z boku majteczek

Gość gość
1.wiek. 25 2.w jakim wieku pierwszy raz zgoliłaś włosy łonowe. 18 3.w jakim wieku pierwszy raz założyłaś stringi. nigdy 4.w jakim wieku przeżyłaś pierwszy orgazm łechtaczkowy. chyba nigdy 5.w jakim wieku przeżyłaś pierwszy orgazm pochwowy. Nigdy 6.w jakim wieku przeżyłaś pierwszy orgazm analny. Nigdy 7.w jakim wieku przeżyłaś pierwszy orgazm sutkowy. Nigdy 8.czy podczas orgazmu masz wytryski. chyba nie 9.w jakim wieku pierwszy raz pokazałaś się nago chłopakowi. nigdy 10.czy farbowałaś włosy łonowe. nie, ale kto wie 11.czy masz tatuaż w miejscu intymnym. Nie, ale bym chciała 12.czy masz biżuterie w miejscu intymnym. Nie , ale jw

Gość małabee
1. 19 2. 14 3. 16 4. 14 5. 15 6. nigdy -.- 7. nigdy -.- 8. nie, choć jest co spijać 9. 15 10. nie 11. nie 12. nie

Gość gość
Pierwszy orgazm w wieku 15 lat. NIEWIEŻE.

Gość gość
1.wiek. 53 2.w jakim wieku pierwszy raz zgoliłaś włosy łonowe. Jak rodziłam pierwszy raz czyli jak miałam 23 lata 3.w jakim wieku pierwszy raz założyłaś stringi. Kilka lat temu dopiero 4.w jakim wieku przeżyłaś pierwszy orgazm łechtaczkowy. Jak byłam w liceum 5.w jakim wieku przeżyłaś pierwszy orgazm pochwowy. Dużo później juz z mężem 6.w jakim wieku przeżyłaś pierwszy orgazm analny. Ha ha... dopiero niedawno 7.w jakim wieku przeżyłaś pierwszy orgazm sutkowy. nie pamiętam czy miałam taki 8.czy podczas orgazmu masz wytryski. To zależny czego, czasami jak jestem mocno pobudzona to nie panuję nad zwieraczem cewki moczowej 9.w jakim wieku pierwszy raz pokazałaś się nago chłopakowi. Całkiem nago to jak miałam 21 lat, wcześniej pokazywałam piersi lub cipkę 10.czy farbowałaś włosy łonowe. Ha ha.... kilka razy jak posiwiałam tam 11.czy masz tatuaż w miejscu intymnym. Nie 12.czy masz biżuterie w miejscu intymnym. Nie

Gość gość
1.wiek. 23 2.w jakim wieku pierwszy raz zgoliłaś włosy łonowe. 15 3.w jakim wieku pierwszy raz założyłaś stringi. 15 4.w jakim wieku przeżyłaś pierwszy orgazm łechtaczkowy. 15 5.w jakim wieku przeżyłaś pierwszy orgazm pochwowy. 17 6.w jakim wieku przeżyłaś pierwszy orgazm analny. Nigdy 7.w jakim wieku przeżyłaś pierwszy orgazm sutkowy. Nigdy 8.czy podczas orgazmu masz wytryski. jak kobieta 9.w jakim wieku pierwszy raz pokazałaś się nago chłopakowi. 15 10.czy farbowałaś włosy łonowe. NIE;/ 11.czy masz tatuaż w miejscu intymnym. Nie 12.czy masz biżuterie w miejscu intymnym. Nie

Gość oto ja i tylko ja
1. wiek. - 18 2.w jakim wieku pierwszy raz zgoliłaś włosy łonowe. - chyba mając 14. 3.w jakim wieku pierwszy raz założyłaś stringi. - 17 4.w jakim wieku przeżyłaś pierwszy orgazm łechtaczkowy. - Dawno temu... świadomie mając 14. 5.w jakim wieku przeżyłaś pierwszy orgazm pochwowy. - jeszcze nigdy. 6.w jakim wieku przeżyłaś pierwszy orgazm analny. - nigdy. 7.w jakim wieku przeżyłaś pierwszy orgazm sutkowy. - 16. 8.czy podczas orgazmu masz wytryski. - inie... 9.w jakim wieku pierwszy raz pokazałaś się nago chłopakowi. - 16. 10.czy farbowałaś włosy łonowe. - nie. 11.czy masz tatuaż w miejscu intymnym. - nie 12.czy masz biżuterie w miejscu intymnym. - nie.

Gość Co za pierdoły
wymyślacie :D

Gość gość
.

Gość gość
schodzicie na psy