Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do mam rocznych dzieci

Polecane posty

Gość gość

Czy wasze pociechy też piją w nocy mleko?Ostatni posilek ma po 19 potem około 1 lub 2 w nocy dostaje butle.W ogóle jakiś ten sen ma niespokojny, wierci sie i wybudza (zawsze tak miał tzn od 2 mc życia).

Gość czerwona ważka
Nie, ale ona szybko przestała jeść w nocy. Je około 20stej ostatni posiłek..potem śniadanie rano 8/9 rano, czyli 12 godzin nie je.

Gość gość
Tak syn skonczyl niedawno rok i dalej pije mleko w nocy,zasypia ok 20 30,pije 210ml mleka i okolo 3ej ,czasem pozniej budzi sie,jest niespokojny...,dostaje mleko 180ml i zasypia,czasm wypije cale ,czasem nie,wodą go nie oszukam,juz to przerabialam,nie da rady

Gość malukaaaaaaaaaaaa
moja cora je okolo 7 kolacje potem 7,30kapiel 8 spac. Rano okolo 8 jest dopiero mleko. W 10 mies skonczyly sie nocne karmienia

Gość gość
Synek ma 14 miesięcy i wstaje na piers kilka razy w nocy

Drogie przyszłe i obecne mamy, zapraszam do śledzenia mojego kulinarno-fotograficznego bloga dla niemowląt i dzieci zajadamszpinak.blogspot.com Zaczynamy od "pierwszej łyżeczki" marchewki i jabłka, sukcesywnie wprowadzając nowe produkty. Zapraszam do kontaktu.

Gość gość
Zazwyczaj ssie kilka razy pierś, podejrzewam że zasycha mu w gardle. W dzień pije z kubka, w nocy musiałby usiąść. Mniej zachodu jest z piersią, poza tym w nocy jest wartościowszy pokarm, mnie to nie przeszkadza.

Gość gość
pije i piła ok 2/3/4 mleko.