Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

W艂osy

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Mam problem z moimi w艂osami, ot贸偶 zaraz po umyciu s膮 suche... np przed chwila mylam glowe i w nieca艂膮 minut臋 mo偶na by艂o wyczu膰 prawie suche w艂osy. Dodam, 偶e mi wypadaj膮. Co mog臋 z tym zrobi膰?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
stosuj olejek arganowy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Masz w艂osy bardzo wysokoporowate, czyli wysuszone i prawdopodobnie mocno zniszczone. Na blogach "w艂osomaniackich" jest ca艂a masa info co takimi robi膰, zobacz np. tutaj: www.wiedzmabloguje.com/2012/05/pielegnacja-wosow-o-wysokiej-i.html www.anwen.pl/2011/11/pielegnacja-wosow-bardzo-zniszczonych.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aldonna8
Powinna艣 zastosowa膰 dobry kosmetyk nawil偶aj膮cy w艂osy. My艣l臋, 偶e szampon i od偶ywka z jednej serii sprawdz膮 si臋 w stu procentach. Ja sama mam problem z ma艂onawil偶onymi w艂osami i dlatego stosuj臋 dok艂adnie tak膮 od偶ywk臋 - http://www.dslaboratories.pl/18,nia-conditioner.html . Mam ja od dw贸ch - trzech tygodni i ju偶 mam spok贸j. Wreszcie moje w艂osy wygl膮daj膮 tak jak chcia艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aska34
olejek arganowy, najlepszy do nawil偶enia w艂os贸w i nie robi str膮k贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣ci贸wa2
ja te偶 u偶ywam olejku arganowego, po kilku latach probowania multum odzywek w koncu olejek mi pomogl. pozdr.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karolina111
mia艂am olejek arganowy, ale strasznie nat艂uszcza艂 mi w艂osy u nasady. teraz u偶ywam pianki panthenol ze st臋偶eniem 10%. panthenol jest sk艂adnikiem szampon贸w i od偶ywek, ale w ma艂ych ilo艣ciach, dlatego stosuj臋 t膮 piank臋 jako od偶ywk臋, bo ma to du偶o lepsze dzia艂anie. 艣wietnie dzia艂a na w艂osy, s膮 mi臋kkie, mocne i og贸lnie w lepszym stanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szampon bez silikon贸w Do tego olejowanie przed myciem, wypr贸buj olejku do masa偶u scandia pomara艅czowego Kupisz w superpharmie to mieszanina oleju sojowego, macadamia, jojoby, awokado i witamin Dobra jest tez od偶ywka garnier awokado i mas艂o karite Do takich porowatych w艂os贸w d贸br jest olejek awokado i z pestek moreli, unikaj koksowego bo jeszcze bardziej wyrusza w艂osy Ja przed czekaniem nak艂adam kropelek tego olejku scandia, w艂osy s膮 mi臋kkie, nawil偶ona, nie przetluszczaja sie, nie ko艂tuna i nie krusza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gdy kupujeszolejek czytaj sk艂ad, wielu producent贸w oszukuje i dodaje silikony, te olejki zamiast nawil偶a膰 i od偶ywia膰 przesuszaja w艂osy Wiekszoszdrogeryjnych olejk贸w to 艣ciema daj膮 pozorny efekt a w trakcie u偶ywania w艂osy robi膮 sie coraz bardziej suche i zniszczone Uwa偶aj tez na jedwabie, zawieraj膮 wymuszaj膮cy alkohol lub silikony Dlatego trzeba czyta膰 sk艂ad kosmetyku a nie wierzy膰 w reklamy Z do艣wiadczenia wiem ze suchym w艂osom nie 艣luza silikony, alkohol denaturowy, lacid Acid czyli kwas mlekowy benzyl alkohol spirytus salicylowy Zawsze czytam sk艂ad kosmetyk贸w i unikam tych substancji bo gdy s膮 w szampanie lub od偶ywcze to wymuszaj膮c, mega pusz膮 w艂osy Indie da rady ich rozczesac po myciu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przesta艅 kretynko spamowa膰 tym panthenolem!!! Jak kto艣 chce stosowa膰 panthenol to sobie kupi czysty 70 i wi臋cej procentowy, p艂ac膮c o wiele mniej ni偶 za to twoje badziewie!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karollllka
ja by艂am dzi艣 zapyta膰 o t膮 piank臋 panthenol w aptece. niestety nie dosta艂am, akurat nie mieli, ale przy okazji zapyta艂am pani膮 farmaceutk臋 co s膮dzi o tym 偶eby to stosowa膰 na w艂osy. powiedzia艂a 偶e nie ma przeciwwskaza艅 i 偶e par臋 jej kole偶anek tak robi. tak偶e ja jestem dalej w poszukiwaniach tej pianki :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Och ach ojej! taka tragedia, spamereczko! niech ten, co ci za reklamowanie tej "pianki" p艂aci sprezentuje cho膰 z jedno opakowanie, przynajmniej b臋dziesz wiedzia艂a o czym piszesz! :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karollllka
nie rozumiem, naprawd臋. strasznie si臋 ludzie czepiaj膮. ja t膮 piank臋 kupuje normalnie w aptece, nikt mi nie p艂aci za jej u偶ywanie, to by艂oby do艣膰 dziwne eee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Justyna3478
Moze wybierz sie do dobrego salonu fryzjerskiego :) :) polecam Ci Black Pearl w krakowie przy ul szlak :) bardzo mi sie podoba i robia swietne fryzury, Twoje wlosy na pewno beda wygladaly lepiej :) ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nast臋pna spamerka... :o to forum zamienia si臋 w jeden wielki spamerski 艣mietnik... :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karollllka
ja tam fryzjer贸w nie lubi臋, nie mam do nich zaufania. w艂osy sama sobie podcinam. co prawda nie zawsze ko艅czy si臋 to dobrze, ale wol臋 sama sobie je 'popsu膰' ni偶 jakby mia艂 to zrobi膰 fryzjer. rok temu mia艂am d艂ugie w艂osy, ale strasznie zniszczone ko艅c贸wki, wi臋c je podci臋艂am. niestety od tego czasu moje w艂osy jakby zastopowa艂y si臋 w ro艣ni臋ciu, tzn ros艂y bardzo powoli. jaki艣 tydzie艅 temu nast膮pi艂 prze艂om i znowu rosn膮 w dobrym tepie. nie wiem czy to dzi臋ki tej piance o kt贸rej pisa艂am 偶e u偶ywam czy co si臋 sta艂o, ale bardzo si臋 ciesz臋, 偶e znowu b臋d膮 d艂ugie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dok艂adnie trzeba uwa偶a膰 偶eby nie naci膮膰 si臋 na pseudo olejek, pe艂no tego teraz :/ je艣li juz, to tylko naturalny olejek bez dodatk贸w bo inaczej przesuszysz sobie bardziej wlosy. teraz musisz je nawilzyc, bo masz szorstkie i dlatego ci tak szybko schna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kuvvvvvvvvvva przesta艅 spamowa膰 t膮 piank膮! Ile c**p艂ac膮 za jeden spamerski wpis? 10 groszy? Op艂aca ci si臋 za tyle robi膰 z siebie reklamow膮 dzivk臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karollllka
prosz臋 mnie nie obra偶a膰... jezu, co za ludzie. mia艂am dobry ten olejek, nie wysusza艂 mi w艂os贸w, nie m贸wi臋 偶e dzia艂a艂 藕le, ale nie 'naprawi艂' ich, wi臋c po co co艣 takiego u偶ywa膰 :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No w艂a艣nie, co za ludzie, sprzedaj膮 si臋 za grosze i za艣miecaj膮 fora reklamami. 呕a艂osne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dok艂adnie.... :/// gdyby chociaz kto艣 co艣 doradza艂 poza reklamowaniem to jeszcze bym te reklame ola艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰go艣膰
czy ja wiem, a mo偶e by spr贸bowa膰 tego 'spamu' i si臋 oka偶e czy rzeczywi艣cie spam a nie rada? ja tam jestem otwarta na takie eksperymenty, chyba spr贸buj臋 ;) lubi臋 te偶 zmienia膰 kosmetyki do w艂os贸w i pr贸bowa膰 r贸偶nych wi臋c dlaczego by nie jak膮艣 piank臋 tym razem, pianki do w艂os贸w jeszcze nigdy nie u偶ywa艂am, chyba 偶e do robienia lok贸w. mo偶e by膰 ca艂kiem ciekawie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No to masz nisko porowate w艂osy, tylko pozazdro艣ci膰. Wejd藕 na blog anwen.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰go艣膰, ty w艂a艣nie jeste艣 spamerk膮, piszesz utartym schematem jak te wszystkie k***y na wiza偶u, zero finezji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
takie wlosy sa bardzo fajne tutaj : 鉂わ笍 www.youtube.com/watch?v=3HVFORyqOI0

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja nie spr贸buj臋 na pewno, nie b臋d臋 dawa膰 zarabia膰 spamerom to raz, a dwa: po choler臋 mam przep艂aca膰 jak w sklepach z p贸艂produktami czysty panthenol kosztuje grosze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰go艣膰
hm, gdybym by艂a spamerk膮 to chyba bym pisa艂a co艣 w stylu 'spr贸bujcie tego, to jest super, w艂osy jak u noworodka!' no ale nie wiem... poza tym nie s膮dz臋 偶e kupuj膮c panthenol wspieram spamuj膮cego... je艣li jego prac膮 jest reklamowanie leku to chyba dostaje kas臋 za pisanie, a nie za to jaka jest sprzeda偶. ale w zasadzie sie nie znam, nigdy nie orientowa艂am si臋 jak wygl膮da taka praca, do g艂owy by mi to nie przysz艂o, swoj膮 drog膮...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja u偶ywam ostatnio szampon bambino i oliwki typowe dla dzieci i drrazu mam lepsz膮 sk贸r臋 i w艂osy, bez tej chemii!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
szampon bambi :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w szamponie bambi jest phantenol szmpon kosztuje 3 z艂

Udost臋pnij ten post