Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wtffffff

coooo robic

Polecane posty

Gość wtffffff

Nie wiem, co mam zrobić. mam silny charakter, on też. Przyznaje, nie jestem święta, ale ten to ma za sobą wiele lat doświadczenia, jeżeli chodzi o sprawy łóżkowe i wcale tego nie ukrywa, nawet, kiedy mi mówi, że kocha mnie, potrafi wspomnieć o tym, co było z innymi pannami. Nie znoszę tego i dobrze o tym wie. kocham go, ale tak często się klocimy, że chwilami mam go serdecznie dość.nooooo coo do cholery? to normalne, że facet tak gada o seksie, który uprawiał x lat temu i że GIMNASTYKOWAL w łóżku swoje dziewczyny? jego nadmierna pewność siebie mocno mnie wkurza. co mam zrobić? :c

Gość gość
Powiedz mu,że nie jest taki dobry,jak mu się wydaje,bo za często się przechwala,a to świadczy o jego kompleksach.Przestanie.

Gość wtffffff
Sek w tym, że jest dobry, ale nie tylko on. na jego miejsce czeka 20 innych.

Gość gość
To nie ważne,że jest dobry.Zasiej ziarno niepewności,może przestanie zachowywać się jak bufon.Ewentualnie pozostaje szczera rozmowa.

Gość gość
Zachowuje się jak prostak ze wsi i cham ale widocznie na to zasługujesz, bo zasada jest taka że facet traktuje kobietę tak jak na to zasługuje :D

Gość wtffffff
Z nim nie da się normalnnie porozmawiać, bo kiedy o tym wspomnę, zarzeka się, że jestem miłością jego życia, a mnie szlag trafia, kiedy znowu o tym wspomina i mówi "WRZUC NA LUZ, ZNOWU BÓLE D**Y?". dla niego byłoby najlepiej, gdybym odcięła się od kolegów, choć sam ma niemal same koleżanki i potrafi mi zrobić awanturę, że kiedy wróciłam z piwa ze znajomymi, to zasnelam, bo dzięki niemu nie spałam przez dwa dni.

Gość wtffffff
Ten prostak i cham ze wsi, którego kocham, ma po prostu za duże mniemanie o sobie.

Gość gość
Ty za to o sobie żadnego, bo jaka normalna laska by dała facetowi po opowieściach jak chędożył inne :D

Gość wtffffff
A gdzie powiedziano, że mu daję? :)

Gość gość
wtffffff Sek w tym, że jest dobry, ale nie tylko on. na jego miejsce czeka 20 innych. x W takim razie na jakiej podstawie twierdzisz,że jest dobry.Zabawne:D,może Ci wciskać kity,a Ty ślepo wierzysz.

Gość wtffffff
Jest dobry - to sprawdzone przed tymi zagrywkami z innymi panienkami, na takiej oto podstawie tak twierdzę. Nie powiedziałam jednak, że potrzebuję porad w kwestii poczucia własnej wartości, bo tej mi akurat nie brak, jednak wszystko wywazam, bez przesady. Nie lubie po prostu tak szybko się poddawać, a zaczyna mi pomysłów brakować, jak sprawę rozwiązać, więc jeżeli nic ciekawego nie masz zamiaru wnieść do tematu, skończmy jałowa dyskusję.

Gość gość
Racja,szkoda słów.

Gość wtffffff
liberum veto, zarządzam koniec obrad.