Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bóle w ciąży nagle ustały po nocy

Polecane posty

Gość gość

Wg ostatniej miesiączki jestem w drugim dniu piątego tygodnia ciąży.Od owulacji bolało mnie podbrzusze i krzyż.Wizytę mam za tydzień.Dziś w nocy obudziło mnie silne ukłucie w prawym jajniku,a rano...wszystko przestało boleć. Proszę was mamy,powiedzcie,jak to było u was?

Gość gość
a jak twoje piersi ? bolaly cie przed tym ukluciem ?

Gość gość
A miałaś jakieś inne objawy czy tylko te bóle ?

Gość gość
nie bolalo w pachwinie na poczatku ciazy no i strasznie bolaly mnie cycki gorzej niz przed okresem.

Gość gość
kłuły mnie jajniki i ogólnie bóle jak na miesiączkę czasem mniej czasem bardziej. Najbardziej np przy kichnięciu aż się łamałam w poł

Gość gość
a jak teraz z tymi piersiami,nadal sa obolale czy juz nie???

Gość gość
mysle ze powinnas porozmawiac z lekarzem, a piersi nadal Cie bola? nie chce Cie straszyc ale to moze byc poronienie, jesli wczesniej robilas bete to idz teraz zeby zobaczyc czy wzrasta, ale i tak proponuje kontakt z lekarzem, szwagierka tak miala ze nagle wszystko ustalo, poronila, jak odstawila luteine zaczela krwawic a bol piersi powrocil ze zdwojona sila, niestety ciaza ustala, mam nadzieje ze u Ciebie bedzie inaczej, nie pisze tego zeby Cie straszyc tylko uprzedzic ze tak tez moze byc, ale pamietaj ze nie musi, powodzenia

Gość gość
Ja na początku ciąży też miałam bóle takie jak miesiaczkowe i też pewnego dnia to minęło. Zwykle kiedyś przechodzi ;) Oczywiście nie namawiam Cię, zebyś ignorowała swoje obawy- możesz udać się do lekarza ale nie wkręcaj nic sobie. W ciąży nie musi nic boleć :)