Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie spodnie zakladacie corka do przedszkola

Polecane posty

Gość gość

Do tej pory corce zakladalam cienkie bawelniane leginsy bylo jej w nich najwygodniej a teraz gdy na dworze zimno? Mam takie grube ocieplane podbitem polarem ale ona sa na zime. Pozatym w sali przedszkolnej jest cieplo a do przedszkola i tak zawoze ja samochodem wiec do szkoly musi dojsc tylko ok 100m.

Gość gość
A to jakiś problem, żeby w przedszkolu przebrać spodnie.

Gość gość
córkOM do cholery jasnej!

Gość gość
Moja miała dzisiaj legginsy ale grubsze, jeansowe. Czasami zakładam jej też dresowe spodnie.

Gość gość
W celowniku - komu? czemu?: córkom, mamom, klapkom... co to za polszczyzna ma tym kafe????

Gość gość
Czy te polskie kobiety sa tepe jak mlot? Co to za pytanie

Gość gość
mnie tez raza bledy,ale do cholery jasnej!! temat dotyczy konkretnego pytania a kazdy sie skupil na tym byku, litosci ludzie :O ja bym zakladala rajtuzki i na to legginsy

Gość gość
TO może niech nauczy się poprawnie odmieniać przez przypadki.

Gość gość
ja mojej corce zakladam rajstopy na to dresy lub dzinsy czasami leginnsy. a w przedszkolu sciagam spodnie i zostaje w rajstopach. i jeszcze zakladam jej albo sukienke lub spodniczke.

Gość gość
nie nauczyla sie przez tyle lat to ty jej na glupim forum tez nie nauczysz,zakumaj to w koncu

Gość gość
Glupia babo co za problem przebrac dziecko w ciensze spodnie w przedszkolu :-D

Gość mamamamina
też zakładam cienkie legginsy (rzadko rajstopy) córce ,a na to jeansy lub sztruksy, które ściągam w przedszkolu. wygodnie i ciepło.

Gość gość
Czy naprawdę tak cholernie trudno pisać z polskimi znakami i po POLSKU???

Gość gość
normalne nie rozumiem tego zakładania rajstop pod spodnie - jak wy to wytrzymujecie albo nie wiem jakich grubych spodni przecież nogi tak nie marzną moja córa nigdy nie miała rajstop pod spodniami a ma 4 lata ja tez nigdy w życiu nie nosiłam jestem ogólnie zmarzlakiem ale nie zdarzyło mi się żeby mi nogi zmarzły A zimą to mam długą kurtkę do kolan i wysokie kozaki więc co ma mi zmarznąć, a córze na niskie temperatury zakładam spodnie ocieplone od kombinezonu i już

Gość gość
Ja do tej pory ubierałam małej cieplejsze legginsy , typu thermo i na dworze było w nich ciepło ale też nie przegrzewała się w nich w przedszkolu, często też zakładam skarpetki i zwykłe spodnie jeansowe lub dresowe . Mamy w domu spodnie przejściowe które nakłada się na legginsy ale zostawię to na jeszcze chłodniejsze dni. Ważne by buty były ciepłe i kurtka jesienna cieplejsza. Moja koleżanka ubiera córce cieplejszy leggins i na to taką a la wełnianą spodniczkę , wyższe ciepłe skarpety i tak chodzi do przedszkola i też jest dobrze.