Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antykomunista

Jak tam wrażenia po Marszu Niepodległości

Polecane posty

Gość Antykomunista

Co mówili w mediach, bo ja maszerowałem:)

Gość gość
malo mowili, nic sie w tym roku nie dzialo tylko tęcze na placu zbawiciela spalili i tyle

Gość Antykomunista
A mówili ile ludzi było?

Gość Zielony Turban
I powyrywali troche mlodych drzewek dzicz? oplacana przez tych ktorzy to zfilmowali I puscili w swiat po to zeby jacys tam anglicy I amerykanie bali sie jechac do polski w celach turystycznych

Gość Zielony Turban
tak ale tylko nas sie sadzi za dzikie zachowatnie Mentalnosc Kalego Czy istnieje sprawiedliwosc w politytyce? Za to u nas kwitnie turystyka innego rodzaju.... :-( Zapytajcie sie jakiegokolwiek Amerykanina czy Wlocha, jezeli jedzie do Polski ,to NAPEWNO czego nie omieszka zwiedzic? Z czego slyniemy na swiecie?

Gość Antykomunista
A ile ludzi było?

Gość jeden z szybszych na mej wsi
ludzie,tęcze pedalską spalili, co świat powie na to?kajać będziemy się do końca świata i jeszcze jeden dzień dłużej, takie rzeczy tylko u nas,tylko w naszym tusko walcowym kraju:o

Gość gość
a ta policja w ogole do czegos sie nadaje? Biją tych co nie trzeba a gdy cos sie dzieje to udają, ze nie widzą buhaha

Oglądałem jeden filmik, rozumiem że walczyli z lewakami, rozumiem że podpalili tęczę. Ale po cholerę chcieli wyrwać te drzewka? K****, kto mi to wytłumaczy? Naćpani byli? W młodości różne akcje sie robiło, ale nikt k***a jakiś drzewek nie wyrywał. Ja p*****le, czy ich ksiądź brał na kolana czy jak?

Gość gość
coraz wieksi debile na te marsze przychodzą żenada, przez takich pajaców normalnych ludzi uwaza sie za kiboli

Gość Antykomunista
I co BSA, która prawica jest mocniejsza? Niemiecka czy polska?

Gość gość
a tvn czekała pod tym lewackim skqatem z wycelowanymi kamerami co za syyyf co za lewackie sq***ysyny..... przed chwilą zajrzałem na parówkolandie, co tam ta komusza ubecja wypisuje to totalna wariacja, wymyślili sobie jakieś mailowe pogróżki od "faszystów" i już napieradalają na wszystko co związane z PISem, prawicą i narodowcami - chcą zamykać wszystkim w starym NKWDskim zwyczaju....

Antykomunista-Niemiecka prawica nie siłuje się z drzewkami. Niemiecka prawica otworzyła by po prostu ogień do tych lewaków, bo niemiecka prawica jest uzbrojona po zęby, a wasza prawica nawet wiatrówek nie miała. Chyba dlatego też uznała że ich godnym rywalem będzie trzyletnie drzewko....

Antykomunista-Najgorsze jest to, że oni nie zdołali tych drzewek wyrwać, idzie powiedzieć że trzylenie drzewka zwyciężyła z tą prawicą, która je wyrywała... Sorki panowie, ale walcząć z drzewami, to prawicy nie umocnicie, co najwyżej pośmiewisko z siebie zrobicie.

Antykomunista-Mogli chociaż jakiś nóż kuchenny mamie gwizdnąć, z nożem może by się im udało te drzewka pokonać, tasak i heja na drzewka. Widać że to miastowi...Zachowanie jak murzyny w Afryce wobec Afrykanerów, czyli zniszczyć bezsensownie, bo jaki sens polityczny ma wyrywanie drzewek? Wyjaśnij mi jakikoliwiek sens tego zabiegu.

Gość gość
bsa ty szwabska 5-ta kolumno, wami też się zajmiemy

Gość gość
Dwie rzeczy są już pamiętne: (Hity internetu): Szluga odpalam Wywiad na tvp info

gość-Tak jak tymi drzewkami i sqotersami? Jakoś nie słychać o tym, aby jakiś pogrzeb był sqotersa, a przecież żeście szturmowali ich siedzibę i jakoś wszyscy żyją. Wstyd i jeszcze raz wstyd. Gdyby tam Ślońzoki były, to by my wom pokozali jak się szturmuje budynki. Jak roz pora starych górników pojechało do warszawy, to wygladała ona jak w 1945 :D, kiedy na Ślońsku śpiewali :"Piękna warszawa i sosonowiec, jak loto nad nimi nasz bombowiec" :D

Gość gość
Są opinie że lewak z dachu rzucił siekierą która spadła na ulice