Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

imiona

Polecane posty

Gość gość

rozalka klara konstancja cecylka marianna antonina ktore i czemu

Gość gość
Żadne!A dlaczego?Bo beznadziejne!!

Gość gość
co za kretyńskie imiona

Gość gość
A co mozna wygrac za wskazanie dobrej odpowiedzi?

Gość gość
Ty na cafe o imiona nie pytaj autorko,bo tu dla wszystkich wszystkie imiona to patologia :P

Gość gość
Klara i Konstancja przepiękne. Jak Ci się podobają to nie pytaj tu o imiona, bo zawsze ktoś skrytykuje i chamsko skrytykuje. Są fajniejsze fora o imionach. Poszukaj.

Gość gość
a ja uważam , że to piękne ze autorka chce nadać córce imiona po babciach i prababciach :classic_cool: dzieci w szkole na pewno to docenią :D

Gość gość
Najbardziej podoba mi się Antonina Klara też jest ok Rozalia nie podoba mi się, wolę Różę Konstancja jak dla mnie problemowa, brak zdrobnień, bo Kostka mnie nie przekonuje Cecylia - nie podoba mi się, nie pasuje mi do dziewczynki czy nastolatki Marianna - nie lubię Wybrałabym Antosię ewentualnie Klarę

Rozalia - piękne imię Klara - wybrałabym jego drugie piękne imię Cecylia - wybrałabym jako trzecie piękne imię, lecz z odrobiną głupich skojarzeń;) wiadomo jakich:p Marianna - na pewno zostanie Marysią lub Anną - dlatego nie bardzo mi się podoba Konstancja - zbyt długie, nie ma zdrobnienia: Kostka, Konstysia:D Antonina - zbyt popularne, mało oryginalne, osłuchane Moja propozycja Rozalia Klara:)

Gość cztery z plusem
1. Klara. Bardzo mi się podoba tylko ze zdrabnianiem tego mam problem. 2. Rozalia- fajnie się zdrabnia brzmi ladnie dziewczęco i jest oryginalne 3. Marianna- Śliczne polaczenie Marii i anny 4. Antonina- Źle mi się kojarzy ale Tosia brzmi slodko, tylko dużo teraz dziewczynek o tym imieniu 5. Cecylia- nie podoba mi się wcale.

Gość cztery z plusem
Jeszcze konstancja. Tak po rozalii a przed Marianną. Podoba mi się ale zdrobnienie mnie już nie przekonuje.

Gość gość
klara.

Gość gość
piekne