Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wstyd mi że jestem Polakiem po 11 XI

Polecane posty

Gość gość
zgadzam się z osobą którąś tam, że należy narzucić dyscyplinę, nie taką jak w Rosji ani nie taką jak w Anglii, tam to prawie wcale jej nie ma. Każdy ma prawo do bycia sobą nawet jak jest chory psychicznie, jeśi schizofrenik zacznie mówić przy ludziach do kogoś kogo nie ma to chyba go nie zlinczujemy prawda. Homoseksualizm jest również chorobą psychiczną, ale nie kazdy gej zachowuje się tak samo, są geje, po których nie można poznać jakiej są orientacji, bo wygladają i zachowują się jak normalni faceci, ale są geje przy ktorych najwieksze damy wymiękają, te zachowanie i miny dobrowadzają do szaleństwa... Jesli jedna osoba nie krzywdzi drugiej to ok, ale jesli jakiś człowiek zacznie mieć odchyły od przyjętego porządku pod wpływem innej osoby to chyba bardziej jest winna temu osoba, która to zrobiła co nie? Dlatego wszystkim na wszystko się nie pozwala dla utrzymania równowagi

Gość gość
o tak, homo to zboczenie i choroba psychiczna natomiast nienawiść i bigoteria jest OK nie ma to jak podwójne standardy, słoma z butów wystaje wam tak, że widać z kilometra :)

Gość gość
jak schizofrenik ma atak to niezalezy go powstrymywac, badzmy tolerancyjni niech zabije kogos a co :)

Gość gość
no to jakie ataki ma gej lub lesbijka, że zagraża ci bardziej, niż schizofrenik z odchyleniami destrukcyjnymi? :) proszę, uświadom mnie

Gość gość
a domyślasz się dlaczego homo się tak zachowują? przez kraj który jest również ich ojczyzną nie mają nawet minimalnej swobody, facet faceta nie może trzymać za ręke bo grozi im pobicie, dać im trochę więcej tej swobody jak trzymanie się za ręce i prawo do zawierania związków malzenskich na pewno by ich uspokoiło bo z homoseksualizmem walczy się w zarodku a nie jak facet jest już dorosły i w pełni ukształtowaną orientację

Gość los ala mos
Ja nie chcę wojny z Rosją, Polska jest na to za słaba, ja tylko chcę likwidacji Rosji jako państwa ;) I bez przesady z tą atencją dla tego bandyckiego kraju. Rosja to rak na mapie świata. Wrzód i to wielki na d***e Europy. Rosja to trucizna. Ten kraj nie wniósł niczego pozytywnego w polityczną kulturę świata. To jest krzyżówka upodlonej słowiańszczyzny z mongolskim zamordyzmem. Rosja ma wielką literaturę, ale politycznie jest szambem, trucizną, zbrodniarzem. 123 lata zaborów, pół wieku sowieckiej okupacji i jeszcze przedtem około 100 lat demontażu Rzeczpospolitej, wystarczy, by wysnuć takie, jak wyżej podałem wnioski. A przecież ruski zamordyzm, nie działał i nie działa tylko przeciwko Polsce. Rosjanie demoralizowali Europę, wykorzystując takich idiotów, jak Wolter, czy Wells i wielu innych. Nim nawet USA się zdecydowało zająć rolą światowego żandarma, już od początku istnienia sowietów, było inwigilowane na dużą skalę. Rosja to potwór i ten potwór steruje rządzącymi polską zdrajcami. Wiać to gołym okiem, po tym jak obecne władze postępują, jak są tchórzliwe wobec Rosji i nie tylko.

Gość gość
aaaa, no zapomniałem, przecież od patrzenia na pary homo prawdziwym Polakom wypala rogówkę:) to takie zagrożenie, no rzeczywiście, leczyć, tępić, zamykać, gazować...

Gość gość
Kazdy kto zagraza innym i ladowi publiczemu powinien byc odseparowany niezaleznie czy gej, schizofrenik czy Jehowy...

Gość gość
Słoma z butów bo nie kochamy pedałów i złodziei? To tobie wystaje i to nie tylko z butów ale również z d**y i innych otworów :D

Gość gość
"o tak, homo to zboczenie i choroba psychiczna natomiast nienawiść i bigoteria jest OK" nie bądz smieszna, twierdzisz ze jestem nienawistna bo stwierdziłam fakt ze homoseksualizm jest chorobą? ręce opadają do kostek :) moze to jednak ty nienawidzisz osób ktore cokolwiek mówią o mniejszosciach bo jestes na ich punkcie przeczulona?:) moze warto abys wycągneła swoją słomę z butów bo na poziomie to na pewno nie potrafisz rozmawiać "jak schizofrenik ma atak to niezalezy go powstrymywac, badzmy tolerancyjni niech zabije kogos a co" a kto napisał ze nie nalezy powstrzymywać schizofrenika przed atakiem?? :O

Gość gość
ooo, to teraz pedał=złodziej jeszcze lepiej. zaraz dowiem się, że ruską ambasadę podpaliły pedały ukryte w tłumie patRYJotów :D

Gość gość
jedną z większych chorób w Polsce jest brak umiejętności czytania ze zrozumieniem 🖐️

Gość gość
sloma z butow wystaje tym ktorym sie wydaje,ze piejac pro gejowo itp sa bardziej swiatowi :D tak naprawde geje maja gdzies ta tecze a jakies wiesniary co nigdy nawet w wawie nie byly pieja doopami

Gość gość
przyznajcie się, niemądre panny, że co niektóre z was po prostu mają kisiel w majtach na widok łysych panów z ryjami pełnymi boga i ojczyzny, a czołem niezmąconym jakimkolwiek myśleniem ;)

Gość los ala mos
facet faceta nie może trzymać za ręke bo grozi im pobicie nie może bo to jest nieestetyczne odrażające tak jak penetracja analna mężczyznę przez mężczyznę to było ohydne i pozostanie takim homoseksualizm to margines społeczny, margines kultury i głośne krzyki tego nie zmienią i dodam, że tolerować, to zaledwie znosić, nie akceptować, admirować, adorować nie o tolerancję homoterrorystom chodzi, ale o pełną akceptację ich fałszywego punktu widzenia człowieka ja wiem, że wiele zrobili, by się zareklamować, ale to nie zmieni faktów wiele już było mód ideologicznych, trendów społecznych i wiele z nich przeminęło to jest kolejna bzdura, szkodliwa ideologia, która przeminie nie za lat 25, to 50 nie ma się co spieszyć z przyjmowaniem tego szlamu, bo potem, trzeba się będzie myć, tak jak biedroń zmywa narząd swojego partnera, gdy ten wyjmie go z jego obolałego tyłka, ale gdy boli to przecież dobrze, jak powiedział sam biedroń :classic_cool:

Gość gość
PS. miałam kiedyś geja w klasie, i nawet go lubiłam (no popatrz jak to możliwe skoro jestem nienawistna) więc swoje g***o warte racje ze jestem nienawistna wyssane z tyłka to możesz spisywać na kartce, ponoć pomaga rozluźnić poślady 🖐️

Gość gość
tak, bo wszyscy geje chcą się penetrować na ulicy, nie walczą o nic innego :) może jak ktoś myśli tylko o jednym to trzymanie za rękę kojarzy mu się z penetracją analną ale geje czy lesbijki mają do tego takie same prawa, jak pary hetero, natomiast zbyt wylewne okazywanie uczuć w miejscach publicznych jest tak samo nieestetyczne w wykonaniu par różno jak i jednopłciowych 🖐️

Gość los ala mos
nic tak nie buduje nienawiści, jak wmuszanie głupstwa faktycznie, kto sieje wiatr, ten zbierze burzę homoseksualista też człowiek, ale nie nadczłowiek, więc wystarczy mu tolerancja, a nie wynoszenie pod niebiosa

Gość gość
a trzymanie się za rękę, czy buziak na powitanie/pożegnanie nie zalicza się do zbyt wylewnego okazywania uczuć chyba, że wszystkim się to zacznie kojarzyć z penetracją analną na szczęście nie wszyscy Polacy to paranoicy :)

Gość gość
nawet lubiłaś, jaki zaszczyt go kopnął :) ale jesteś tolerancyjna :) za to penetracja analna (której nie widzisz, tylko ją sobie wyobrażasz - może to jakieś ukryte fantazje?) ci bardzo przeszkadza, do tego stopnia, że widzisz ją wszędzie,gdzie tylko mowa o gejach :)

Gość gość
aha, czyli heteroseksualistom też należy sie tylko tolerancja? bo nadczłowiekiem nie jest nikt i nikt nie ma prawa tak się czuć, już raz to było przerabiane na wielką skalę i do dziś się nasi sąsiedzi tego wstydzą. no chyba, że uważasz, że homo to jednak podludzie, napisz wprost, nie wstydź się tego, co naprawdę myślisz :)

Gość gość
Do losa Alamosa "To jest krzyżówka upodlonej słowiańszczyzny z mongolskim zamordyzmem" Dodaj podsycanej przez powykrecana mentalnosc lewantynska. Ale wlasnie dlatego Polska I Polacy sa tak przez nich znienawidzeni bo nie e chcieli byc upodleni. Do czasu. teraz juz tak nie jest. Wstydza sie.

Gość gość
" nawet lubiłaś, jaki zaszczyt go kopnął usmiech.gif ale jesteś tolerancyjna usmiech.gif za to penetracja analna (której nie widzisz, tylko ją sobie wyobrażasz - może to jakieś ukryte fantazje?) ci bardzo przeszkadza, do tego stopnia, że widzisz ją wszędzie,gdzie tylko mowa o gejach usmiech.gif" :D:D ojojoj coś mi się wydaje ze z twoja psychiką nie jest za ciekawie :) na pewno okazuję wiekszy szacunek do ludzi niz ty. dlaczego komuś coś wmawiasz? schizofrenia? takie są początkowe objawy tej choroby :)nawet go lubiłam bo miał swoje wady jak kazdy inny człowiek, a o penetracji analnej nawet nie wspominałam, może głodnemu chleb na mysli ?

Gość gość
sorry, to może nie ty wspominałaś o penetracji w kontekście trzymania za rękę jeżeli tak, to przepraszam

Gość gość
moze najpierw rozroznij czyjes poglady :) przeprosiny przyjete :)

Gość gość
nadmiar "gości" trochę utrudnia czytelność

Gość Zielony Turban
Ja napisalam do Losa alamosa

Gość los ala mos
niestety, nic bardziej nieestetycznego jak dwu mężczyzn jako para ;)