Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 35 lat i jestem starym kawalerem

Polecane posty

Gość gość

To przykre, że akurat mnie to spotkało. Jestem czysty, zadbany, kulturalny, pracuje, mam dobre auto, nie jestem sknerą wrecz przeciwnie ale zadna mnie nie chciała. Może dlatego, że jestem nieśmiały, zamknięty w sobie, nigdy nie imprezowałem, zawsze wolalem pobiegac, pojezdzic rowerem, iść na basen niż ''baletować'' z pijanymi dziewczętami i przygłupimi kolegami.

Gość gość
a mi się tacy właśnie podobają. Mój facet jest podobny:)

Gość gość
chwalisz sie czy zalisz? juz z twojej wypowiedzi wynika ze szukasz w jaki sposob sie powywyzszac a niejeden taki przyglup i niejedna pijana laska pokazalby ci swiat o ktorym nie masz pojecia

Gość gość
pijana laska, jak to brzmi :D wór na sperme chyba

Gość gość
mogłabym Cię wziąć pod uwagę ;)

Gość gość
nie poddawaj sie moze znajdziesz jeszcze kogos ale w takim wieku bedzie to trudne niestety ! Prawdopodobnie tak twoja niesmialosc i zamknietosc w sobie odpycha ludzi na dodatek mozesz byc nie atrakcyjny z wygladu dla kobiet .

Gość gość
jesli oczywiście jesteś ciachem ;)

Gość gość
skad jestes, mam to samo, plec przeciwna

Gość gość
musisz nauczyc sie tańczyć, i chodzić w miejsca gdzie w ogóle kobiety bywaja. Jak nie lubisz na balety to moze siłownia, basen. 35 lat to żadna tragedia, teraz to normalny wiek na poznanie kogoś (no chyba że ktoś mieszka na wsi0 tam to mając 22 lata trzeba mieć małżonka i conajmniej dwójkę dzieci.

Gość gość
zabka6@tlen.pl napisz

Gość gość
i autor tematu uciekł :(

Gość gość
autorze jestem podobny tylko, że młodszy i powiem Ci, że mam gorzej niż Ty. Moje rówieśniczki wręcz gloryfikują facetów nadużywających alkohol i będących agresywnymi chamami.

Gość gość
Przekonanie kobiet jest takie: Facet ktory nie uprawial seksu to nie facet ! Masz przecietna prace za najnizsza krajowa , jezdzisz starym autem , mieszkasz z rodzicami bo nie stac cie na mieszkanie jestes w oczach kobiet frajerem i nieudacznikiem ! One zawsze znajda jakies ale a na chwile zatrzymaj sie i pomysl co one moga ci dac ? Wspolczesne kobiety nie potrafia gotowac , nie chce im sie sprzatac, prasowac , prac , zalatwiac spraw nie potrafia , z wychowywaniem dzieci idzie im ciezko ! Przeklinaja gorzej niz faceci , pija coraz wiecej alkocholu , pala papierosy , cpaja , ubieraja sie jak mezczyzni i obcinaja wlosy na krotko ! Cala ta feminizacja doprowadzila do tego kobiety nie sa juz kobiece zazwyczaj sa zapuszcone i jeszcze te ich absurdalne wymagania :D

Gość gość
gość - a czemu zakładasz że autor jest prawiczkiem ? On tylko napisał, ze ma 35 lat, że jest starym kawalerem (czyli szuka zony) i żadna nie chce go na partnera, moze kiedys jakas mu dała ?

Gość gość
wczoraj na ogólnym pisal ktos 38 lat potem 28 lat a dzis 35 lat cos mis ie zdaje ze to ta sama osóbka w róznych wcieleniach

Gość gość
Autor jest idiotą jak mój szwagier. Zamiast korzystać z życia to ten tylko o ślubie myslał.

Gość gość
I już tak zostanie ;) ale tak to jest jak się wymaga u kobiet bycia sex-bombą i zachwytu wszystkich kolegów a jednocześnie bycia czystą dziewicą, więc sprawdź czy nie jesteś j******y.

Gość gość
Kobiety właśnie nie lubią chamów, tzn. te mądre normalne kobiety, pustak poleci na byle g***o.

Gość gość
gość Kobiety właśnie nie lubią chamów, tzn. te mądre normalne kobiety, pustak poleci na byle g***o. x To dziś są same pustaki i brak mądrych normalnych kobiet.

Gość gkiler
ie poddawaj sie moze znajdziesz jeszcze kogos ale w takim wieku bedzie to trudne niestety ! Prawdopodobnie tak twoja niesmialosc i zamknietosc w sobie odpycha ludzi na dodatek mozesz byc nie atrakcyjny z wygladu dla kobiet . a ty jaki jestes pewnie hujem p*****loy ze cie zadna k***a nie chce mieć

Gość gość
Islamizacja europy juz sie rozpoczela i taki maz to niedlugo bedzie jedynie marzeniem ponizanych miliardow kobiet.

Gość gość
czekaj niech do władzy dojdzie skrajna prawica na zachodzie to zobaczysz co się będzie działo, pontonów dla zarazy zabraknie tak będą stąd spierdalać !

Gość gość
gość 2013.11.12 gość Kobiety właśnie nie lubią chamów, tzn. te mądre normalne kobiety, pustak poleci na byle g***o. x To dziś są same pustaki i brak mądrych normalnych kobiet. x Wypraszam sobie, ja z zadnym chamem nie mam zamiaru ukladac sobie zycia Tez jestem po 30tce, od paru lat sama bo ciezko dzis o porzadnego faceta

Gość gość
Ciekawe czy Autor topika już znalazł swoją "połówkę" a moze się nawet ożenił? 08.18-"ciężko dziś o porzadnego faceta ". XXX Zgadzam się! Ciężko dziś o porządnego i wartościowego faceta, dlatego wiele kobiet ( w tym ja ) jest samotnych, bo takie kobiety nie lecą na "byle kogo". Taka prawda.

Gość gość
A jakie kobiety interesują autora,tzn. w jakim przedziale wiekowym, o jakich cechach charakteru i wyglądu?

Gość gość
Kurcze temat z 2013 roku ;-) autor raczej nie odpisze.

Gość gość
Kolejny placzek co nigdy dziewczyny nie poderwal i mowi ze zadna go nigdy nie chcciala. Zenada dzisijszych czasow! Idz do mamy placzku i powiedz jej zeby ci dziewczyne znalalzla jak sam nie umiesz.

Gość gość
kobiety wola byc ponizane niz byc kochane przez porzadnego i wartosciowego mezczyzne. Biernie siedza i czekaja na ksiecia z bajki zamiast zagadac do mezczyzny.

Gość gość
dziś - a mężczyzna zagadać nie potrafi? Przecież my kobiety na to czekamy!