Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magnolia765678

kobieta kobiecie WILKIEM

Polecane posty

Gość magnolia765678

Odkąd zaszłam w ciąże zaczęłam z ciekawości przeglądać ten dział i mam wrażenie, że siedzi tu stado jadowitych żmij. Kiedyś się mówiło "solidarność jajników" ale po wpisach, komentarzach widać, że niektóre chciałyby z tej nienawiści wyskoczyć z monitora i własnoręcznie udusić. Przykłady....? - jestem w końcówce ciąży i bardzi mało przytyłam odpowiedzi? Na pewno na finiszu nadrobisz, nie ciesz się i tak wyjdą ci rozstępy, to dlatego ze jesteś anorektyczką nie ciesz się poród bedzie dla ciebie rzeźnią itd.. :) - albo z drugiej strony mam 20 kg na plusie odpowiedzi? Ty spasła krowo , to pewnie dla tego że żresz bez opamietania, nigdy tego nie zrzucisz - chce rodzić naturalnie : głupia udaje matke polke, porozrywa ci krocze do samego o***tu; bedziesz miała rozklapioche - chce rodzić przez cc: rodzić?-przeciez to nie poród, egoistka, rana bedzie sie sączyć kilka lat, umrzesz itd.... Macie jeszcze jakieś spostrzeżenia?i przykłady:)?

Gość gość
Nie karmisz piersią to co z ciebie za matka .....

Gość jagodowapanienkazgdańska
ale co? tak jest, było i będzie. Ja gdybym miała wybór wybrałabym CC, miałam wybór KP lub MM, wybrałam MM. w pierwszej ciąży przytyłam 12kg i zero rozstępów, w 2 ciązy 18kg i mapa topograficzna na pupie, brzuchu i na udach. I wiesz co? wisi mi co inni mówią, swój rozum mam ;)

Gość gość
A bo ludzie w internecie dają upust swoim najgorszym stronom na zasadzie że skoro jest anonimowo to można walić prosto z mostu. Nie sugerowałabym sie tak forami bo w rzeczywistości nie jest tak źle jak to na kafe malują. :D

Gość gość
pewnie np jestem w ciąży - nic nie rób nic nie kupuj nikomu nie mów bo poronisz tak jak ją dwoje , jedno , troje.

Gość gość
Bo niestety solidarność to występuje ale plemników faceci zawsze się kryją na wzajem, owszem rywalizują między sobą ale raczej trzymają sztamę, a nam tego brakuje, nawet na anonimowych forach cos sobie chcemy udowodnić, a to forum jest szczególne bo tu większośc kobiet to nawiedzone babska które starają się umniejszyć osiągnięcia innych bo rodziły przez cc, nie karmią piersią wzięły znieczulenie oraz grupa druga super extra wyzwolone co krytykują porody naturalne za to mają waginy jak dziewice, karmią mm bo piersi są dla męża i tydzień po porodzie wracają do pracy bo ich kancelarie i praktyki stomatologiczne nie będą w stanie funkcjonować bez nich. Szkoda, że zwyczajnie nie chcemy poznać punktu widzenia innych kobiet, każda z nas jest inna inaczej planuje poród, karmienie i wychowanie tu powinnysmy się wspierać wymieniać doświadczenia, szanować i okazywać zrozumienie oczywiście zdarzają się takie osoby które nie krytykują tylko dzielą się wiedzą i doświadczeniem ale większość to kipi jadem, ma patent na wszystko i monopol na prawdę absolutną.

Gość gość
najwięcej problemów na tym forum rodzi się z tego że 3/4 użytkowniczek nie umie czytać ze zrozumieniem.

Gość gość
albo odwieczny spór o jedzenie , ktoś o coś pyta i zaraz sie zlatują z tekstami : czemu sama nie ugotujesz? ja robie przetwory sama, ja sama robie kompot, mam zaprzyjaźnionego rolnika i od niego najzdrowsze miesko ty jesz syf i umrzesz

Gość gość
hahaha albo zakupy; jak kilka zacznie zachwalać zakupy w lumpach to zaraz zlecą się takie co tylko u wielkich kreatorów w NY się obkupują a cała reszta to plebs, bida z nędzą i patologia:D

Gość gość
No cóż..i tak nikt nie pobije rekordu plucia na rodziny wielodzietne. Forum dla matek z dziećmi, a jak ktoś chce być mamą pełną parą to jest patologią. Nie piszę o postach, gdzie ktoś pisze,że nic nie ma, że prosi o ubrania, jedzenie albo,że nie ma na rachunki, bo do tych też czuję niechęć, ale nie daj boże ktoś ma więcej dzieci, nie narzeka i normalnie żyje to wyzywany jest od mitomanów i żebraków z opieki.

Gość gość
9:17, a jak ktoś ma jedno dziecko, to już nie jest "matką pełną parą"? Właśnie tego nie lubię w rodzinach wielodzietnych - podkreślania swojej rzekomej wyższości i bycia "pełnowartościowymi" rodzicami. Oficjalnie zwykle nic nie macie do mniejszych rodzin, ale wasz język jest pełen tej nieuzasadnionej pychy.

Gość gość
I już się zaczeło, raptem 10 wpisów i kłótnia wisi w powietrzu.

Gość gość
moj ulubony - ledwo 2 kreski na tescie zobaczyla juz na l4 siedzi ZA MOJE PIENIADZE HAHAHAHAHAAH jakby k***a taka osoaba skaldek nie odprowadzala na zus tylko za czyjes siedziala...debile poprostu

Gość gość
a za granica to l4 ni ma w ciazy taaaaa urodzi i od razu na drugi dzien do roboty leci...co za belkot chory

Gość gość
normalnym kobietom sprzyjam, leniom na L4 nie :-D

Gość gość
No dziewczyny przeczytalam watek i macie baaardzo duzo racji. Dziewczyny niektore sa wredne i uszczypliwe, ale wydaje mi sie ze to tylko z niedowartosciowania wynika. Ja tam sie smieje z niektorych ,,fanatyczek'':-)

Gość gość
do gościa z 13.11.13 Ale ja nie jestem matką wielodzietną. Nie mam dzieci wcale :(

Gość gość
Pewnie większość kobiet zasiada tu kiedy zbliża się okres :D. Nie no tak na serio to jestem , byłam i zawsze będę bronić kobiet choć wiem że niektóre bywają tak głupie że aż strach ale nie wyobrażam sobie za przeproszeniem nasrywać na własną płeć , wystarczy że mężczyźni to robią a swoich bronią. Zawsze byłam bezkofliktowa, pewnie dlatego największa żmija nic u mnie nie zdziałała i na końcu dawała pas. Fajnie tu czasem wejść , poczytać, podyskutować ale trzeba też mieć wyczucie i unikać tematów z których kopci dymem , tak zwanych prowokacji.

Dobry wątek droga autorko :) Mam to samo wrażenie Wchodzą jakieś niespełnione - nie wiem feministki? Samotne matki porzucone przez faceta za charakter, czy też może zbyt nieatrakcyjne żeby go mieć, albo po prostu jakieś zakompleksione...czy wręcz samotni faceci??? takie wrażenie robią na mnie swoimi wpisami. Nie chcę pisać zbyt niecenzuralnie, ale kij Wam do mojego L4 - należy się - to sobie korzystam, zresztą mam prawo w zagrożonej ciąży siedzieć spokojnie w domu a nie pracować w dużej części na podatki na leni, którzy nigdy pracy nie podjęli i nie podejmą. Poza tym jak umiecie ziać jadem to się zalogujcie, a nie wpisujcie jako setny z kolei "gość" wchodzący tylko po to, żeby rozładować emocje. Osobiście uwielbiam "wrogów" mam "w podeszłym wieku" - pozdrawiam ich, wiecie jak :)

Gość gość
Taka prawda, że ten dział jest najbardziej patologicznym działem na kafeterii, podejrzewam, że to te które są sfrustrowane, zmęczone macierzyństwem albo problemami z zajściem w ciążę tu się anonimowo wyżywają na innych dziewczynach, które piszą o swoich problemach. Wstyd po prostu.

Gość gość
up :)

Zdecydowanie masz racje autorko....:( Ja nie wiem co jest powodem...nie mam pojęcia czy to jest ich fałszywe ja tylko chcą się wyżyć???? Czy takie są naprawdę i wychodzi charakter i wychowanie???? Ale wiecie ..Hitlera matka była żydówką ... głupie porównanie ale kto wie czy np. jakaś wyzywająca matkę karmiącą mm właśnie karmi mm swoje dziecko...:)??

Gość gość
piszecie tylko o karmieniu mm albo p i tak w kółko -chyba wam żal d**e ściska ze z cyców nie leci .Zachowujecie się jak jakieś totalne idiotki tak jak autorka która swoją inteligencje pokazuje najpierw wchodząc tutaj a potem zakłądając temat. Nie pasuje=nie wchodz -takie trudne do pojęcia??!

Gość magnolia765678
jestem w ciąży więc sobie "chodze" po dziale wybieram interesujące mnie wątki i sobie czytam co w tym dziwnego? Tylko tak się składa ze jeszcze nie trafiłam na temat gdzie nie byłoby obelżywych wpisów np. z dzisiaj dziewczyna pyta o kolor skóry dziecka ( może i głupie pytanie ) ale wystarczy przewinąc kilka postów do dołu i już pojawiają się epitety typu smoluch, buszmen , bachor ....- to tylko moje przemyślenia, nie chodzi o słodzenie sobie ale o kulturalne wyrażanie odmiennych opinii ot wszystko:D

Gość gość
a mnie tam j***e co mamuski z kafe sobie mysla:D, duzo pisze dla jaj a w realu jest zupelnie inaczaj:D . kto normalny powaznie tarktuje to forum:D tu same debliki, nie ma z kim pogadac, mozna wejsc ponabijac sie i wyjsc

Gość gość
gość hahaha albo zakupy; jak kilka zacznie zachwalać zakupy w lumpach to zaraz zlecą się takie co tylko u wielkich kreatorów w NY się obkupują a cała reszta to plebs, bida z nędzą i patologia x x bo to prawda:D

Gość gość
co masz gościu z 14:57:16 do kobiet siedzących na l4 ? Starałam się o dziecko 6 lat w końcu zaszłam w ciążę, pracuję w laboratorium, byłam już raz w szpitalu. W mojej pracy jest pełno chemii, i chcąc czy nie chcąc musiałam iść na zwolnienie, znajdź mi teraz taką pracę gdzie bez zmrużenia okiem mnie przyjmą