Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ta ALLIUM to musi byc konkret babka

Polecane posty

Gość gość

Tak wnioskuje z jej wypowiedzi. bardzo mądrze pisze, już od dłuższego czasu to obserwuje:) Pozdro dla niej.

Gość gość
potwierdzam, konkret babka, ciągnie druta jak profesjonalistka :)

Gość gość
Laska po studiach ,tom wszystkiego mozna sie nauczyc nawet gry na flecie:-)

Gość gość
chodzi mi o jej wypowiedzi a nie o studia , czasami ludzie mają doktoraty a są tępi jak cholera, mądrze pisze i raczej z sensem a to rzadkość.

Gość gość
no tak, zdobywała w końcu szlify jako uniwersytutka :)

Gość gość
siedzi calymi dniami w nocy to i struga gwiazde na kafe

Gość gość
no tak, zdobywała w końcu szlify jako uniwersytutka Nom, nie każdemu rodzice chcą zapewnić przyszłość, mieszkanie itp. :)

Gość gość
Dla mnie to spoko babka i już.

Gość gość
dla mnie też spoko babka (jak zatkam jej usta moim karcicielem) :)

Gość gość
A na moje i pewnie się nie mylę założycielką tematu jest właśnie Allium bo zauważyłem że Ci kafeteriusze mają bardzo niską samoocenę , więc zawyżają ją tutaj poprzez wpisy samego ze sobą. Mogę się mylić , ale nie wydaje mi się. Nikt nie zakładał by tematów o obcej osobie z dwóch powodów : Po pierwsze bo są lepsze rzeczy do rboty po drugie : Bo ktoś tu jest stałym bywalcem , a nowy pisał by o czym innym. A ten co jest stały zna nicki i ma w nosie pisać o innych. Czy to nie proste ? Pozatym ta allium ma jakieś zoczone pglądy na temat religii. Wydaje jej się że pozjadała wszystkie rozumy a tak naparwde ona tylko mówi , a prócz słów nic sobą nie reprezentuje. Kiedyś z nią pisałem i ona mówi o Jezusie a zachowuje się jak diabeł. To naparwde żenujące podejście i jest hipokrytką . To tyle o Allium . Dziwna baba i tyle

Gość gość
ona jest protestantką, dlatego ma takie poglądy, tylko faktycznie trochę zadziera nosa i wyraźnie twierdzi, że inne wyznania np śj czy zielonoświątkowi się mylą w swych naukach, a to nie jest do końca tak jak ona uważa i też mnie wkurza w tym, że używa Biblii jako bata na innych. ale sama raczej nie zakłada tutaj topików, raz jak miałam czarny (wtedy jeszcze) nick to ktoś założył o mnie pochlebny topik aż się zdziwiłam wtedy, że ktoś mnie zauważył, mimo iż nie byłam jakąś gwiazdą kafe