Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dona007

Wspólne blogowanie

Polecane posty

Gość Dona007

Hej :) Postanowiłam założyć Bloga i mam do Was kilka pytań w tej sprawie. Czy macie jakieś doświadczenia w prowadzeniu bloga? Gdzie blogujecie i na jakie tematy? Pomysłów mam 100 na minutę i chciałabym aby to było coś większego i bardziej profi. z własną domeną .pl i płatnym serwerem. Może macie ochotę dołączyć do mnie ze swoimi pomysłami i stworzyć "zespół"? Tematyka i nazwa jeszcze nie określona :) Skłaniam się ku modzie, urodzie, książkach ogólnie lifestyle. Jestem otwarta na nowe pomysły i sugestie. Jeśli tak jak ja chcecie zaistnieć w sieci lub macie coś ciekawego do powiedzenia zapraszam do kontaktu ze mną. Można też pisać na mojego mejla dona007@o2.pl Dodam jeszcze że nie jestem taką amatorką ;) , miałam już kilka blogów. Z darmowych platform blogowych zrezygnowałam ze względu na duże ograniczenia. Cały czas się uczę webmasterki i jestem już w stanie odłączyć się od obecnego projektu na rzecz własnego :D Chciała bym go zrobić z podziałem na konkretne kategorie. Każda kategoria to osobna podstrona w subdomenie. A wszystko łączy się na stronie głównej gdzie będą wyświetlane wszystkie "nowości" . To ile będzie tematów to zależy od ilości osób które zgłoszą się do projektu. Do współpracy będę zapraszać również inne blogi i serwisy (już trwają wstępne rozmowy z kilkoma stronami) Pomysły na kampanie reklamową też mam. Temat poruszam też na innych forach. Już jest nawet lekkie zainteresowanie i jestem dobrej myśli :]

Gość dona0007
Powolutku zaczynamy na OkiemKobiet.pl Jest już opisana "polityka" strony zapraszam wszystkie chętne dziewczyny do zespołu:]