Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dobra M

Alimenty

Polecane posty

Gość Dobra M

Witam, jak się wylicza wysokosć alimentów? Ja zarabiam 1500 zł, mój mąż ponad 3 tys, nie było to problemem póki mieliśmy wspólnu budżet, ale postanowiliśmy się rozstać, nasze plany na prsyzłośc przestały się pokrywać...

Gość gość
faceci wiadomo chca płacic jak najmniej kazdy miga sie jak tylko mozna zanizaja zarobki wymyslaja wydatki z kosmosu zeby tylko zapłacic grosze znam takiego który zarabia krocie na swoje dziecko płaci na m-c 300zł

Gość Kropencja
Wpisz sobie w wyszukiwarkę "kalkulator alimentów" i wyskoczy - polecam pierwszą stronę (mojrozwod), bo jest pełna informacji, które mogą się przydać przy rozwodzie, moja starsza siostra z niej korzystała i dzięki temu dowiedziała się wielu rzeczy jeszcze zanim poszła do prawnika.

Gość gość
Moja przyjaciółka miała ten sam problem, nie wiedziała jak wyliczyć wysokość alimentów, to zawsze jest kłopotliwa i trudna sytuacja .. Znalazła pomoc własnie na stronie mojrozwod o której pisała Kropencja. Dobra M - mam nadzieję że znajdziesz tam pomoc dla siebie !

Gość Lidia Woloczkowa
alimenty na dziecko zaleza od mozliwosci zarobkowych rodzica i usprawiedliwionych potrzeb dziecka od ciebie zalezy co wpiszesz w pozwie od tatusia zalezy jak bardzo bedzie chcial uciec od finansowania wlasnej progenitury od sedziego zalezy ile z tej waszej przepychanki uzna za uzasadnione