Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cr22

Męczenie kota

Polecane posty

Gość gość
tez nie wejde ale zrob cos jak mozesz szkoda zierzaka ludzie sa okropni

Gość cr22
mieszka 200 km stąd i nawet nie znam jej rodziców samą ją znam tylko z ulicy w miejscowości gdzie kiedyś się uczyłam. czy takie rzeczy można robić anonimowo? nie chcę później mieć jej na głowie skoro jest tak głupia później moze do mnie wypisywać w złościach

Gość cr22
Jak zobaczyłam to dziecięce ubranko na nim plus pampersy porażka...zrobiła z kota dziecko.

Gość gość
Zgłoś do odpowiednich służb.

Gość cr22
Ale czy później będą mnie ciągać w tej sprawie? nie mam na to czasu ale chciałabym pomóc, dlatego szukałam czegoś gdzie mogę wysłać te zdjęcia tylk oczy wtedy jestem im potrzebna czy mogę podać tylko jej dane?

Gość gość
G***o mu się dzieje, nie wygląda na przestraszonego :D

Gość cr22
Inteligencja na poziomie szuszarki do włosów?

Gość gość
Żebyś się nie zesrała ze swojej inteligencki, kotowi się nic złego nie dzieje, nie protestuje, idź cymbale zgłoś że sąsiadka wyprowadza psa na smyczy i że słyszałaś też o tym że w stadninach koniom nawet siodła się zakłada i się na nich jeździ :D

Gość cr22
Ha, powoli spokojnie bo litery zjadasz :D Skąd wiesz, że nie protestuje? Musisz być niesamowitym jasnowidzem albo wychowanym na wsi gdzie psy szczekały d****i i u was to normalny rodzaj rozrywki, pozwól że wezmę Twojego dzieciaka i każę mu żreć z michy na podłodze bo przecież nie będzie protestował, chyba że już tak jada?

Gość gość
kot zostanie męczennikiem :D x głupie babsko :D

Gość gość
ale głupoty gadacie, ciekawe czy wasze zwierzę też byście tak w pampersie sadzali, idioci

Gość gość
bo to typowe dla drąga, żareło żonka łóżko kaska ewentualnie pieprzenie za 1000 złoty i do tego udają wielkich panów na necie, kotu nic się nie dzieje? a widzieliście kiedyś kota w pampersach na ulicy? nie umieją szanować zwierzaka to już dużo mówi :D

Gość gość
Ale p****y, takich ludzi tak samo jak tych co mówią że to nic takiego powinno się podcinać przy języczku za te pierdoły które mówią, pewnie wpierdalają teraz pryry z miechęm i wygladają jak tłuste krowy gdyby mogli to by jeszcze wj****i takiego kota bo h*j to kot, a potem ich dzieciaki latają i ryczą po sklepach rozpieszczone tłuściochy

Gość gość
MÓJ KOT BY SOBIE NIE POZWOLIŁ ;-)

Gość gość
Jeśli babka psychiczna to nie ma mocnego kota, znam ją wiem która to z wrocka jest