Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile kombinezonów dla dziecka z przełomu lutego i marca i jaki rozmiar

Polecane posty

Gość gość

pomozcie

Gość cztery z plusem
na początek dwa 62 a potem zobaczysz jaki ci rozmiar bedzie potrzebny i ile zima potrwa to dokupisz.

Gość gość
zdecydowanie 1 ciepły. Ja urodziłam na początku marca. Było tak zimno,że i tak za wiele nie wychodziłam. Zawsze można dokupić kolejny, a pieniądze zostaw sobie na potrzebniejsze rzeczy. Rozmiar 62. Później szybko zrobiło się ciepło i szybko zaczęłam zakładać ładne ubranka, bluzy i kurteczki.

Gość cztery z plusem
a jak uleje albo zwymiotuje na kombinezon to potem nie bedziesz 3 dni wychodzila bo bedzie sechł? Uważam ze lepiej kupić tansze, nawet używki ale dwa żeby mieć w zapasie.

Gość gość
mi spokojnie wystarczyl 1 cieply, na 62. Dwojke z tego okresu mam. tez proponuje kupic tanszy lub pozyczyc. Pozniej dosc szybko przyda sie cienszy np z polarku, a takie juz warto miec ze 2 bo na dluzej sa.

Gość gość
Cztery z plusem to tobie ciuchy 3 dni schna? Mi na zwyklej suszarce przez noc wszystko schnie a w sezonie grzewczym na grzejniku gora 3 godziny:/

Gość cztery z plusem
no kombinezon mi w jedną noc nie wyschnie i uwazam ze dwa się przydają jeden moze być grubszy a drugi z takich troszkę cieńszych. Ja mialam dla Karoli (ona w sumie z marca) jeden średni i kurtkę i dalo radę bo się bardzo szybko cieplo zrobilo, ale czasem się zdarzalo tak ze podczas spaceru wracaliśmy do domu na sygnale się przebrać bo małej się mocno ulało i byla cala do przebrania a ze pogoda calkiem ladna to potem szliśmy na podwórko jeszcze raz no i jakby nie kurtka to bym jej nie miała co zalożyć. Kombinezonik na allegro można za 12-20 zl kupić to chyba nie jest jakaś specjalna oszczędność biorąc pod uwagę ile się w sumie wydaje na wyprawkę, a warto mieć w zapasie "jakby coś".

Gość gość
Jeden ciepły starczy jak coś to dokupisz następny. Mój synek ma na kombinezonie taka chustke trójkątna cieplejsza i jak coś to na to mu się ulewa.

Gość gość
mam dziecko z listopada i drugie ze stycznia. listopadowe miało 2 jeden 0-3 i drugi 0-6, ten drugi gruby,ale dziecku z przełomu II/III bym kupiła jeden i to średniej wielkości. przecież za chwilę ciepło jest. a w wózku jeszcze każda ma spiwór ciepły,to stanowczo wystarczy.nie dajmy się zwariować. jak się dzień na spacer nie wyjdzie tylko zrobi werandowanie to się swiat nie zawali. a w kwietniu to już bardzo ciepło bywa i taki śpiwór moze być na 1,5 miesiąca tylko.

Gość gość
ja bym tez wolala dwa, ale to kwestia portfela