Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zmaina wymairu czasu pracy

Polecane posty

Gość gość

Jestem zatrudninoa na pelen etat. Zarabiam 1700 zl. Chce przejsc na 4/5 etatu, mam taka mozliwosc. Pomyslsma sobie, ze to siwetny pomysl, bo mam 1 dizen w tyg platny, a zarabiam i tak malo, a tyle malo ze te 200 zl/m nie zorbi różnicy, a zamiast tego posiedzę w domciu:() Przjesc na 4/5?

Gość gość
jesli te 200zl faktycznie ci nie zrobi roznicy to ja bym przeszla :)

Gość gość
Moim zdainem to jest dla mnie komfort i jak sie oaklo ze moge, to sie strasznie ucieszylam, bo tep ieniadze sa tak male, ze siedziec tam 5 dni w tyg. po 8 h, to jest juz niewionitwo, jak dla mnie i ten jeden dzien by mi ten czas osldozil.. Zreszta zupelnie inaczej sie czuje, gdy mam dzien w tyg. wolny. To jak oddech w plucach!

Gość gość
wiec nad czym sie zastanawiasz :)

Gość gość
nad 200 zlotymi, ale wiem ,ze to glupotai moje zycie i 1 dizen jest wiecej wart:)

Gość wunderlih
a te brakujace 200 zl oczywiscie wysepisz od faceta albo starych bo ini moga z********ac bez oddechu, czy nie?

Gość gość
przynzma sie, ze tak. Ze te 200 zl pokryje facet abo rodizce, jesli mi by zabraklo. Jak na razie nie zablraklo. Ale.. nie bedac zlosliwą powiem Ci, ze frajerstwem jest siedziec za taie pieniadze dizen w dizen po 8 godzin i że tylko ja z momej grupy przecohę na ten tryb, bo reszta.. jest za glupia. Jest teraz taki mit, ze okradasz innych, gdy niep racuejsz labo panstwo okradasz, albo ordzicow. Okradam przede wszystkim siebie Z czasu wolnego, a 200 zl to mseiszne pieniadze, zeby sobie nie dogodzic i po prostu miec 4 dodatkwoe dni w miesiącu:)