Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Założyłam bloga modowego

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu tylko pracowałam i przychodziłam do domu, nie wiedzialam co ze sobą zrobić :) Tak więc znalazłam sobie zajęcie - założyłam sobie blog: http://www.modnawo.pl/ :D Mój pierwszy, może trochę niedopracowany. Podoba Wam się?

Gość gość
beznadziejny, taki nijaki, niczym się nie wyróżnia, nie masz swojego stylu tylko kopiujesz to co jest, więcej polotu i fantazji maja te dziewczyny co szukają w lumpach albo same szyja

Gość gość
A co według Ciebie powinnam poprawić?

Gość gość
nic tu kompletnie ładnego, modnego, perfumy przestarzałe, centki to raczej passe

Gość gość
powinnaś pokazać siebie, swój styl, ale nie styl tysiąca innych dziewczyn, tylko swój indywidualny. Jesli go nie masz to nie baw się w blogi bo nie będziesz nikim ciekawym. Najpierw poznaj siebie i potem siebie wyraź.

Cześć Majka widać, że gryfna dziołcha jesteś to cosik podpowiem a zatem - paski poziome precz, ponieważ sylwetkę kobiecą poszerzają - kalesony oczywiście precz - wszelkie tygrysy i podobne zostaw do pracy w ogrodzie - bluzki, koszule, halki z tygrysami wrzuć do kosza pod nazwą 'szmaty' a co w zamian, - oczywiście sukienki różnej długości i baw się kolorami, jak kameleon zmieniaj barwę nawet pięć razy dziennie i jeszcze jedno, nigdy tu się nie pokazuj w białych kozaczkach bo przyjadę do Ciebie i dostaniesz klapsa w goły kuper , zrozumiano Jaśnie Pani ?

Gość gość
"mimo że" głąbie, tam NIE ma przecinka. Poza tym masz czolo jak lotnisko, polecam grzywkę...

włosy ma ładne i długie, więc prawdopodobnie wygląda bardzo pięknie z długimi włosami na białej poduszce , zostawmy te włosy

Gość gość
Na pewno ładny, estetyczny. Ale co do treści.... Napisz coś od siebie, bo na razie to wygląda jak reklama. Takie zachwalanie towaru w sklepie i nic więcej. Czy ty używasz tych perfum? Których i dlaczego? Czy ubierasz się tak, jak piszesz? (nieważne- cętki czy łatki). Co się TOBIE podoba, a nie o czym wyczytałaś w katalogu. To chciałabym poczytać i niech będzie napisane z polotem. Katalog to sama mogę przejrzeć.

Gość gość
Haha, dzięki za rady :D Grzywki nie zapuszczę bo mi pasuje ;) A warkocz to tylko do tego zdjęcia, na co dzień noszę rozpuszczone ;)

Gość gość
Myślę, że macie rację. Postaram się zamieścić ciekawsze wpisy. Może coś dotyczące studniówek. Wszelkie rady są pomocne ;) Nawet krytyka/

Gość gość
Perfumy nie mają podanej nazwy...

Gość gość
Tamta fotka była testowa. Perfumy mają podaną nazwę :)

Gość gość
Dużo lepiej! :-)

Gość gość
Perfumy NIE mają podanej nazwy, tylko markę. Np Dior robi więcej, niż jedne perfumy damskie - naprawdę...

Gość gość
Ok, wezmę to pod uwagę przy kolejnych wpisach :P

Gość Luizka_Kat
Nie zniechęcaj się - nikt nie miał od samego początku samych fanów, chociaż Wy też moglibyście zluzować z niektórymi uwagami, litośc***Przede wszystkim, zapoznałaś się ze swoją konkurencją? Pomyślałaś o tym, czym Twój blog może się wyróżniać? Jaki powód dajesz ludziom, by swój cenny czas przeznaczyli na oglądanie Twojego bloga?:) To są fundamenty, bez których każdy projekt tego rodzaju skazany jest na porażkę. Jeśli chcesz zobaczyć, jak to się naprawdę fajnie robi, to polecam Ci chociażby zajrzeć tutaj: www.cooka.pl Dziewczyna z Masterchefa, radzi sobie naprawdę fajnie:)