Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

6tc a rozmiar fasolki

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 5t5d ciazy (wg ostatniej @). Dzis bylam na usg i pokazuje sam pecherzyk 11mm. Kiedy bedzie widac zarodek ? W ogole to nie mam objawow ciazy, poza bolem piersi ktory wlasciwie jakby zaczal ustepowac. Martwic sie?? Bo w ogole sie nie czuje jakbym byla w ciazy..

Gość gość
? W ogole to nie mam objawow ciazy, poza bolem piersi ktory wlasciwie jakby zaczal ustepowac. Martwic sie?? Bo w ogole sie nie czuje jakbym byla w ciazy.. - a jak nie wiedziałaś o ciąży to jak się czułaś? niczym się nie przejmuj, ja też nie miałam żadnych objawów a teraz mam zdrową córeczkę, poza tym teraz każdy ból brzucha będziesz (nie mówię tego oczywiście złośliwie) bardzo wyolbrzymiać, póki nie wiedziałaś o ciąży na pewne rzeczy nawet nie zwracałaś uwagi np. lekkie ukucie a teraz przy lekkim ukuciu będziesz panikować.

Gość gość
szkoda, że nie zapytałaś się lekarza, kiedy będzie widać zarodek :( a poza tym tylko nie FASOLKA:)

Gość gość
nie zapytalam, bo gin szybko zrobil usg, skasowal za wizyte i do widzenia.

Gość gość
Fasolki???? A ty na pewno gotowa na dziecko jesteś???? Fasole to sobie w ogródku posadz tępa pipo

Gość gość
jak tak będą wyglądały następne wizyty to radzę zmienić lekarza, płacisz i wymagasz, po każdej wizycie masz zamiar pytać się, wyjaśniać wątpliwości na forum?

Gość moniap1986
Moje dzieciątko w 6 tyg wg ost @ mialo 0,542 cm pęcherzyk to juz byl dość duży splaszczony...w porównaniu do 1 wizyty.oczywiscie boli juz serduszko.ale nie martw sie to nie ma zasady teraz zarodek rośnie,b.szybko.dzis nie ma nic za 2 dni moze byc juz zarodek:)zmien lekarza i sie,nie martw to,na,pewno nie,pomoże :)i nie szukaj tu pocieszenia i porad...

Gość moniap1986
Mialo byc oczywiscie bilo juz serduszko....

Gość gość
kafe uzaleznia a lepiej tu w ciazy nie zagladac cos o tym wiem, tylko duzo nerwow, bo kazda napisze co innego, co ma byc to bedzie, a jak juz widac pecherzyk, to jest dobrze, czy towazne tem milimetr czy 2 wiecej lub mniej? u kazdej kobiety jest inaczej, jesli nic nie boli i nie ma plamien, to znaczy ze wszystko ok i sie tyle nie martw, bo 6-7 tydz ciazy b wazny, najwiecej sie dzieje,i najlatwiej poronicdo 10 tyg, wiec po co nerwy czy nie za maluy pecherzyk, wazne ze jest!!! ;) spokojnie, tylko spokojnie, a na objawy jeszcze czas i na wymioty tez, a np zgaga to dopiero w 4-5 tyg, a moja bratowa wymioty i zle samopoczucie od 3 miesiaca, sama widzisz ze nie ma sie czym martwic czemu ja lekarzem nie zostalam, no coz juz teraz za stara jestem, albo kariery w showbiz nie robie duzo gadam, za duzo:P

Gość gość
niektore dziewczyny potrafia normalnie odpowiedziec, a inne to wredne suki, naprawde.. zazdrosne? samotne? nieplodne? czy o co chodzi ze sa takimi sukami?

Gość moniap1986
Dlatego mowie ze nie warto tu zadawać tego typu pytań.kazda ciaza jest inna.jedyne co,mogę,polecic to szybka zmianę lekarza autorce.widac ze nie zależy mu na zdrowiu pacjentki i jej dzieciatka tylko na kasie...