Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

16 tydzien ciazy sluz o kolorze kawy z mlekiem

Polecane posty

Gość gość

Cześć, jestem w 16 tyg ciazy, do tej pory wszystko było ok jednak dzis zauważyłam na papierze sluz o kolorze kawy z mlekiem co mnie bardzo martwi. Jutro mam wizytę u lekarza. Czy któraś z Was tak miała na tym etapie ciazy? Co to oznaczało?

Gość gość
W najlepszym wypsdku malo progesteronu chociaż to raczej na poczatku by tak było Gorzej bo to moze oznaczać odklejanie łożyska.

Gość gość
No właśnie na poczatku wszystko było w porządku, progesteron w normie, żadne leki typu duphaston czy Luteina nie były potrzebne.

Gość gość
Cos jest nie takbo takie plemienia to tak dfo12 tyg podobno się zddazaja. Jutro sie dowiesz moze to nic takiego. A duzo tegho jest? Brzuch albo plecy nie bola cie?

Gość gość
Ogólnie nie duzo, brzuch pobolewa przy nacisku

Gość gość
To raczej nic dobrego. Ja bym na twoim miejscu nie czekała do jutra jedź na IP i powiedz co się dzieje. Wiesz to najgorsza opcja ale wiele kobiet wieczorem plamilo a rano juz bylo poronienie. Nie bierzesz duphastonu ani luteiny moze jak podadza w szpitalu polepszxy sie. Jedz na ip to ci nie zaszkodzi a może pomoze

Gość gość
ja przy pojawieniu się plamienia i bólach brzucha pojechałam do szpitala, dostałam duphaston 3 x dziennie + sugestię lekarza, że powinnam iść na l4 ale u mnie wszystko dobrze się skończyło

Gość gość
ja tak poroniłam lepiej jedz do szpitala

Gość gość
ja bym radzila od razu do szpitala, mialam 3 poronienia i takie plamy nie oznaczaja nic dobrego, co Pani szkodzi, dadza luteine czy cos, a to moze byc poronienie rozpoczynajace sie, oby nie, trzymam kciuki:)

Gość gość
jedz do szpitala i daj znac co z dzidzia :)

Gość gość
Lepiej to zbadać jak najszybciej ! ja jestem w 17 tygodniu zdrowej ciąży, a nic takiego u mnie nie miało miejsca

Gość gość
A ja tak mialam przez cala ciaze z czasem nawet pociemalo,a w 8 miesiacu lekaz przepisal mi luteine,Tez sie denerwowalam i nie potrzebnie ale najlepiej idz do lekarza tylko spokojnie nie denerwuj sie,moze to nic takiego.Zdrowka zycze.

Gość gość
Mam nadzieje ze dzis lekarz wyjaśni

Gość gość
U mn