Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza zaraz po slubie a problemy w malzenstwie

Polecane posty

Gość gość

Witam mam problem mam nadzieje ze bedziecie mogli cos doradzic. Jestesmy razem 7 lat w czerwcu odbyl sie nasz planowany przez dwa lata slub. W maju zaczelismy sie starac o dziecko I od razh zaszlam w ciaze. Teraz jestem w 7 miesiacu ciazy 6 miesiecy po slubie I mam wrazenie ze sie od siebie oddalilismy... kupilismy mieszkanie urzadzamy dziecku pokoik pracujemy wszystko niby ok ale seks przestal istniec, po pracy ogladamy tv albo siedzimy na komputerach Itp rutyna.... jestesmy bo jestesmy ale jakby nas nie bylo. Czekamy poprostu na dzieciatko. Mam wrazenie ze coraz bardziej sie od siebie oddalamy I nie wiem jak to naprawic..... mial tak ktos moze?

Gość gość
Biedactwo... :-(

Gość gość
bla bla bla, a może byście porozmawiali o uczuciach. Jesteś w ciązy i to już w końcówce to jasne że seks zejdzie na bok. Urodzisz dzidzie, to wszystko wroci do normy. A czego Ty oczekiwałaś od małzenstwa? jak się nudzicie to organizujcie sobie jakos wspólnie czas, hobby jakieś czy coś... gdy się ludzie kochają zawsze znajdą wyjście z trudnej sytuacji. Rozmawiać, rozmawiać.... aha ja jestem 4,5 roku po ślubie, mam 2 letniego synka. Przeszłam juz nie jedno. Ale rodzina jest najważniejsza. Zapewniam Cie że gdy urodzisz nie będziesz miała czasu na takie rozkminy. :P

Gość gość
i kolejna małolata co myślała, że zawsze będzie czuła motylki kobieto to właśnie jest dorosłe życie.

Gość Eteryczna12
nic nie będzie takie , jak dawniej uczucie zgaśnie mały się będzie wydzierał a ty albo zwariujesz albo się poddasz i wejdziesz w stan apatii małżeńskiej jeszcze z wizją na rozwód

Gość gość
Ale negatywy piszecie masakra! Nie wiecie ile dziewczyna ma lat a rzucacie hasla "kolejna malolata" stereotypy czyz nie? Sluchaj kochana w kazdym zwiazku sa kryzysy ale prawdziwa milosc przetrwa wszystko. Dziecko was zblizy bo bedzie owocem waszej milosci. Uszy do gorg