Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja żona to typowa księżniczka

Polecane posty

Gość pampa lampa
A dostep do konta ma? Ech az sie nie chce wierzyc ze tacy faceci po ziemi chodza

Gość gość
no ma. I to nie jest PROWO

Gość pampa lampa
A zcemu ma? Nie mozesz zlikwidowac tego konta i zalozyc nowe? Nie dosc,z e nic nie robi to jeszcze ma nieograniczony dostep do twoich pieniedzy? Zartujesz sobie?

Gość gość
chciałem to zrobić ale i tak muszę jej pieniądze dawać

Gość gość
dopóki bedziesz sie jak c***a zachowywał to tak wlasnie bedzie. Odetnij ją od kasy, w końcu zakupów do domu nie robi. Jak teściowa uderzy do Cievbie, że Ty jesteś niedobry, to powiedz by córkę do siebie zabrała na stałę, albo nauczyła jak sie zona wobec meża ma zachowywać. Powiedz, że masz dosć. chcesz rozwodu. Zobaczysz jak jej cheć na sex przyjdzie, gotować bedzie umieć, a i miłe słowo po pracy usłyszysz. Człowieku, już wiesz , ze jest źle, a bedzie gorzej. W nogi póki jeszcze masz szanse życie poukładać i nie macie dzieci.

Gość gość
ona nie ma ochoty na sex nawet jak się kochamy robi to niechętnie i z łaską wielką oczekując później ode mnie prezentu drogiego

Gość gość
ja jej o rozwodzie a ona że sobie takich jak ja znajdzie a mnie zniszczy i nikt mnie chciał nie będzie

Gość pampa lampa
No musisz ale tyle i Ty uwazasz za sluszne a nie ile ona sobie sama wezmie. Zakupow nie robi, nigdzie nie jezdzi, wiec jakie moze miec potrzeby? 100 zl na miesiac?

Gość gość
no i co uwierzyłeś w to, ze akurat ciebie nikt nie zechce? Takiego pasożyta jak ona to z pewnoscią nikt. Daj mail wyślę Ci pozew z orzeczeniem o jej winie. Troche pozmieniasz dostosowując do swojej sytuacji i bedzie gotowy za godzinę lub dwie :) Musisz chciec z jej winy, bo to ona odpowiada za rozpad pozycia, a i dzieki temu nie będziesz na dziada płacił alimentów :)

Gość gość
czyli jednak provo, skoro nie chce tego pozwu.

Gość gość
facet skończ już się ośmieszac , wstydu sobie oszczędz , ja p******ę jaka c**a z ciebie , dalej bla bla bla a z żoną będzie koleżanka rozmawiac ? To ona jest jej mężem czy ty ? Żadnej sprawy sam załatwic nie umiesz ?

Gość gość
a ona napewno mówi o tobie tak -mój mąż to Frajer

Gość gość
I co dalej pisz

Gość gość
Podbijam