Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeniesienie do zawodówki

Polecane posty

Gość gość

Nie chce chodzic do technikum, matma jest za ciezka. Jak sie organizuje przenosiny do zawodowki? Czy trzeba najpierw praktyke zaltwic?

Gość gość
Nawet o tym nie myśl, chcesz przez głupią matematykę zawalić swoją przyszłość.Zawodówka to wstyd to brak aspiracji.Po zawodówce kobiety będą patrzeć na ciebie jak na nieudacznika.Byłem w zawodówce i wiem co mówię.Teraz jestem na studiach bo wstyd mi było.I teraz to jest dopiero ciężko i co 2 tygodnie po 2,3 egzaminy ale powiedziałem sobie że nie będę już pośmiewiskiem.

Gość gość
może poszukaj innego technikum z mniejszymi wymaganiami, sama miałam ten problem zaczęłam naukę w prestiżowym liceum i miałam duże problemy z matematyką , fizyką i chemią , po pierwszym roku miałam ze wszystkich tych przedmiotów mierny i to jeszcze z łaski na uciechę, przeniosłam się do gorszego w opinii liceum i w drugiej , trzeciej , czwartej klasie miałam z tych przedmiotów na koniec 4 , poszukaj w okolicy , po tym niby gorszym liceum zdałam i ukończyłam studia - obecnie mam fajną pracę i jestem zadowolona z życia :)

Gość gość
Popieram zawodówka w dzisiejszych czasach to dno teraz to nawet sprzątaczka musi mieć średnie

Gość gość
zawodówka w tych czasach to dno? chyba cię coś boli, osobiscie jesetm po 4 latach technikum i praktycznie zero perspektyw na przyszłość, jedynie mogę się wybrać na studia co c***a daja w tym kraju, już wolałbym iść do zawodówki i mieć zawód w ręku i pewną prace po praktykach, niekoniecznie wymarzoną, ale jednak prace, nie jak ta banda studentów co siedzi na d***e i nic nie robi, a potem można zrobić sobie 2 lata uzupełniającego liceum i też można zdawać mature, w dzisiejszych czasach brak ludzi z prawdziwym rzemiosłem bo się zrobił trend na bycie niby to mądrym i pójściem na studia np. filologia, gdzie k***a po tym sie pracuje? na segregacji śmieci?

Gość gość
tez mysle ze technikum jest bez sensu bo co po tym jest po zawodowce bede mial prace a wiecie jak to zorganizowac?Te przenosiny

Gość gość
idziesz do sekretariatu szkoly i sie pytasz czy jest mozliwosc przeniesienia sie do zawodowki