Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nancjanka

Duchu Janusza czy tęskniłeś pytajnik

Polecane posty

Gość nancjanka

Pamiętasz mnie jeszcze ?

Witaj słoneczko🌻😘🌻❤️ Dlaczegóż miałbym zapomnieć??Jeszcze skleroza nie jest na takim etapie:D

Zalewałem sie łzami razem z pikusiem,który od tamtej pory nie chce odpuśćić i stoi na baczność:D

Masz szczęście bo od początku tygodnia mnie tutaj nie było.Bez przerwy pokazywało SPAM i nie szło sie zalogować:(

Poleconego już dawno nie widziałem,był onegdaj bez przecinka tylko na krótko wpadł:)

Teraz tylko pomidory gęgają.Zmije ,jukeny i inne gady zmądrzeli na nieszczęście dla cafe:D:P:D

Patrzaj no ty i nadal nikt nie rozwiązał zagadki kim byli nancjani i podobni :D I A ja ? No cóż odpuściłam sobie pisanie na jakiś czas, trzeba sie było troche odchamić:p

nancjan z przecinkiem był polecony.Byłem świadkiem kłótni miedzy prawdziwym nancjanem a poleconym:D

Polecony był złośliwym gorszym ode mnie.lubiał kraść nicki a jak nie potrafił to mówił że on to jest:D Z proxxxy takie zamieszanie narobił :D

Nie.Widziałem fotke jego.Przysłał mi .Przebrałem sie za dziewuche i dał sie wpuścić w maliny:D na mailu:P:D

Wysłałem jemu moją siostre jak miała 19 lat:D:D:D że niby to ja.Napalił się jak diabli :D

No wiesz, Twoja pomysłowość nie zna granic :D I Kaka no cóż zima nadchodzi ;) i A i zeby było jasne ja nie zakładałam wtedy tematy o Tobie Duchu :o I Muszę zmykać , bo obowiązki, ale zaglądnę. i 🖐️

Miłej pracusi.A propo byłaś w parytecie wiekowym przed 25 lat czy po??Tak z ciekaowości pytam:P:D

Nie . Ale nie wyobrażma sobie Ciebie w babskim przebranie tzn wyobrażam sobie jako PIGWĘ :D O rany nie bajeruj, bo na siostrę jak miała 19 lat to bardziej wiarygodne :) 🖐️