Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu się tak smiejecie z pakistanczykow przecież oni mają niebieskie oczy

Polecane posty

Gość gość

Widziałam ich i prawie wszyscy mają niebieskie oczy !!!!! Kocham ich za to

Gość gość
Tak i pewnie blond wlosy

Gość gość
Ale co z tego , wiekszośc i tak ma paskudny charakter

Gość gość
ale oni maja niebieski oczy :-P i żadne argumeny mnie do nich nie zniechencą ;-)

Gość gość
"żadne argumeny mnie do nich nie zniechencą" :O "zniechencą" ..... I jak zwykle, potwierdza sie, jaki sort kretynek, leci na ciapactwo

Gość gość
I jak zwykle, potwierdza sie, jaki sort kretynek, leci na ciapactwo xxx a tu z kolei widzimy zakompleksiona polska jednostke...nie udlaw sie jadem sloneczko...i usmiechnij sie do siebie w lustrze zobaczysz usmiechniete scierwo

Gość gość
"I jak zwykle, potwierdza sie, jaki sort kretynek, leci na ciapactwo" - Slonce ty moje 'wyksztalcone' - zapewne chcialas wyjść na wielce wybitna i tak dla pewnosci nasmoliłaś aż 3 niepotrzebne przecinki? Biedna intelektualistka... ;)

Gość gość
muzlumanka i abdul po co w kołko to pokazujesz tą pokazywarke? jak juz ktoś napisał oni mają niebieskie oczy i nie rozumiem jak można ich nie lubić , szanować , kochać... ach te ich lodowate spojżenia

Gość policjantka dobroduszka
własnie niebieskich oczu sie nie kupi tak jak farby do włosów przefarbuje sie taka polska szmata na blond i myśli że jest wielką damą hahhahah takie są własnie polki które tylko na innych potrafią najeżdżać a same w lusterko boją się spojrzeć.

Gość gość
lepiej juz, jak postawi jeden przecinek wiecej niz pisze "wiencej" :D Nie "zniechenca" sie i to najwazniejsze :D Ta natomiast, co sie "zniechenca" czy raczej nie "zniechenca" to faktycznie, nadaje sie jedynie dla kozo/jebcow :P

Gość gość
Jedna sie nie "zniechenca" a druga lubi ich "spojżenia" :D Potwierdzone - na ciapactwo jedynie niedouczone laski z wioch leca :D

Gość gość
czy wy nie rozumiecie ze oni maja niebieskie oczy to znaczy ze sa tyle samo warci co polacy a nawet wiecej , idzie do szkoly sie edukowac anie pisszecie matoly na forum o swoich przygoadach z ciapatymi ktorzy was wykorzystali jak sie daliscie zgnoc to tak macie to ludzi z twardym charakterem i ciezka renką do kobiety tak sie wyraza u nich męskość , niech was nie interesuje co inni z nimi robia tylko wezcie czasami ksiązke do renki i sprobujcie przeczytać jakiś rozdział

Gość gość
A czy wy nie rozumiecie, ze ktos spechalnie zaklada takie tematy i robi bledy, zeby sprowokowac do dyskusji i oczernic normalne kobiety w takich zwiazkach? Serio nie widzicie, ze to prowo? :o

Gość gość
To jest temat który ma powiedzieć że ciapaci to tacy sami ludzie jak polacy (wkońcu mają niebieskie oczy ) a ile się zakłada tematów w których się z nich kpi i ubliza ? Ktoś cały czas pokazuje ta pokazywarke a to jest już nudne . On chyba nie widział nigdy człowieka a ci ludzie są tacy sami jak my niebieskoocy i to jest coś pięknego . A nie zgodzi się z tym tylko małpa która nie ma niebieskich oczu . Pozdrawiam

Gość gość
Podbija mnie też to interesuje.

Gość gość
"A czy wy nie rozumiecie, ze ktos spechalnie zaklada takie tematy i robi bledy, zeby sprowokowac do dyskusji i oczernic normalne kobiety w takich zwiazkach? Serio nie widzicie, ze to prowo" :D Bzdura. Z ciapactwem naprawde wiaza sie najmniej urodziwe, najgorzej wyksztalcone i bardzo naiwne dziumdzie. Zadna fajna, madra, wyksztalcona i z normalnego domu, dziewczyna nie pozwoli sie tknac koziemu synowi :O Brrr!!!

Gość gość
Znowu zydzie spamujesz?

Gość gość
"Zadna fajna, madra, wyksztalcona i z normalnego domu, dziewczyna nie pozwoli sie tknac koziemu synowi" - Nieprawda. Sa tez i wyjątki. Ty na przyklad nie jestes ani fajna ani madra ani wyksztalcona ani z normalnego domu, a rzekomo nie dalas się tknąć 'koziemu synowi'. Wnioski nasuwają sie same... :)

Gość zudufka juz mozlumanka abdulah
Wnioski nasuwają sie same... usmiech.gif nie chce spamowac,ale buuuuuuuhaha http://pokazywarka.pl/iesu7r/

Gość gość
mój Kalil ma niebieskie oczka i są piękne wogóle jest normalny a nie jakiś dziwak więc nie wiem o co wam chodzi.