Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaga79

Zmiana zarządu spółki

Polecane posty

Gość Jaga79

Witam, Mam spółkę z o.o. i chciałbym zmienić w niej prezesa zarządu. Nigdy tego nie robiłem więc nie wiem dokładnie jakie formularze powinienem złożyć do KRS. Czy potrzebne też są jakieś dodatkowe dokumenty? No i czy jest to raczej proste czy nie za bardzo i mógłbym sam przygotować taki wniosek do KRS. Ewentualnie czy ktoś zna kogoś kto takie wnioski pisze - oczywiście zależy mi też na cenie, chyba to nie duża zmiana więc nie chcę jakoś za to przepłacać.Będę wdzięczny za różne propozycje. Mam jeszcze jedno pytanie ile kosztuje złożenie takiej zmiany do Sądu?

Gość gość
taki temat na wątku "ciąża"?

Gość gość
Witam, wbrew pozorom nie jest to wcale takie proste - trzeba złożyć odpowiedni wniosek do KRS i zgłoszenie do Urzędu Skarbowego i jeszcze jakieś tam papiery do GUS czy coś. Swego czasu robiłam podobną zmianę i skorzystałam wtedy z usług www.e-krs.org.pl - bardzo szybko i bardzo tanio, nie musiałam niczego wypełniać, wszystko za mnie załatwili i jak w poniedziałek wysłałam pytanie to we wtorek już wszystko było gotowe, także BARDZO POLECAM!

Gość Susieee
Faktycznie dziwne miejsce na taki wątek. Ale może ma to jakiś związek z zakładaniem rodziny;) Wiem, że z tymi formularzami to bywa trochę kłopotów. Sama to już robiłam, właśnie w podobnej sytuacji. Strasznie się z tym napociłam, gdyby się ktoś wiarygodny zgłosił do pomocy, to brałabym bez dwóch zdań!

Gość Edi123
Pytanie oczywiście, kto się na tym zna, nie weźmie za dużo i można mu zaufać. Na pewno z mojej perspektywy musiałby to być jakiś prawnik, kancelaria prawna.

Gość gość
Nie przesadzajcie, że to takie trudne. Albo ten temat założył jakiś przygłup, albo został założony w celu spamowania.