Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy

Polecane posty

Gość gość

W październiku 11 dostałam okres . 21 października kochałam się pierwszy raz ze swoim chłopakiem bez zabezpieczenia . jednak doszedł na zewnątrz . 21 października był to dzień niepłodny aż do 25 . prawidłowo powinnam dostać okres 12 listopada , a dzień już mi się spóźnia . boli mnie brzuch, głowa i piersi , ale tak zazwyczaj mam przed okresem , bolały też mnie wcześniej jajniki , ale miałam wcześniej przypadek dwa razy że miałąm je przeziebione .. a tym razem też trochę siedziałam na zimnym więc podejrzewam że to od tego . czytam dużo rzeczy teraz w internecie ?czy mogę być w ciąży? ;/ bardzo się boję , zrobić testu ciązowego ..

Gość gość
Było bzykanie.Jest 100% ciąża

Gość gość
tak, oczywiście że możesz ponieważ stosunek przerywany nie jest żadną formą antykoncepcji, uprawiałaś seks w 10 dc, więc jesli do pochwy przedostały sie plemniki z płynu preejakulacyjnego, to spokojnie mogły poczekać do owulacji- gratuluję nieodpowiedzialności, teraz miej odwagę zrobić test

Gość gość
nie koniecznie to chyba jakieś rambo by musiałby być te plemniki żeby tyle dni przeżyć, jak stosunek się powtarza to jest możliwe ale nie jeśli zdarzył się raz i to jeszcze w niepłodne dni