Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy chłopców proszę pomóżcie tutaj mama 10cio miesięcznego chłopca

Polecane posty

Gość gość

Witajcie mój syn już pół roku bawi się swoim siusiakiem, na początku ok, poznawanie ciała, ale to się nie kończy ani nie osłabia, nie wiem czy się martwić?

Gość gość
spokojnie synek mojej siostry tez się bawi nie tylko nim ale też stopami czy brzuszkiem gdy jest rozebrany Wydaje mi się że dzieci intrygują części ciała które normalnie są zasłonięte Drugi syn tez tak miał i wyrósł z tego

Gość gość
Daj spokój.Mój ma półtora roku i od dawna codziennie podczas kąpieli i przy zmianie pieluszki go maltretuje:)

Gość gość
dzięki, ja nie mam się kogo poradzić. Uspokoiłyście mnie

Gość gość
Po prostu obserwuj, ale nie lekcewaz. Mi też wszycy mówili że to normalny etap, że trzeba przeczekać. U nas to się nie sprawdziło. Młody zaczął poznawać siebie mając ponad rok i robił to z coraz większym nasileniem aż do 3 roku życia. Wtedy zdecydowaliśmy się na wizytę u psychologa i to był strzał w 10. Teraz jeszcze też czasem mu się zdarza ale nie tak jak kiedyś.

Gość gość
Nie martw się to normalne. Mój synuś dwa tyg temu tak się pociągnął za jąderka że aż się zanosił z bólu a na drugi dzień sine jajka :D dalej męczy swoje skarby w kąpieli hehe