Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszkajaaj

Grzybica pochwy

Polecane posty

Gość agnieszkajaaj

Jakie znacie globulki dopochwowe na grzybicę pochwy bez recepty ?

Gość gość
Globulka w postaci jednego partnera polecam i docelowo badania na hiv:-D

Gość agnieszkajaaj
Lecz się człowieku. W życiu miałam jednego partnera. I nie mam hiv. Skoro takie głupoty piszesz , znaczy , że nawet nie wiem co to jest grzybica :)

Gość GammaBu
Z tego co wiem i sama się leczyłam to wszystkie globulki jakie przyjmowałam były na receptę. Więc najlepiej idź do ginekologa, zbada Cię i przepisze coś skutecznego. A jak z profilaktyką? Zacznij już teraz łykać lacibios femina na odbudowę i wzmocnienie mikroflory pochwy. Sama go łykałam przy ostatnim leczeniu grzybicy i później profilaktycznie. Od ponad roku mam spokój z grzybicą pochwy, a wcześniej przynajmniej raz na 2 miesiące się pojawiała. I biocenozy pochwy też wychodzą na "I", więc jestem bardzo zadowolona z tego probiotyku.

Gość gość
niestety ale globulki bez recepty pomagaja na dzien lub dwa, albo wcale... Lepiej idz do lekarza, poczujesz ulge. Z tym nie ma zartow. Wiem co mowie.

Gość gość
Wszystko co bez recepty na grzybicę pochwy Ci nie pomoże, bo z tą chorobą nie ma żartów. Mnie lekarz przepisał trioxal, łykałam 2 tygodnie i po kłopocie.

Gość gość
W niektórych aptekach jak ładnie się poprosi, to sprzedadzą Clotrimazol globulki bez recepty, ale tylko w niektórych nie-sieciówkach.

Gość gość
I jeszcze globulki z propolisem...mi tam pomagają. No ale clotrimazol jednak najlepszy i fakt czasem mozna dostać bez recepty