Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z blondu na brazowe

Polecane posty

Gość gość

własnie dzis zafarbowałam moje piekne jasne włosy do pasa na ciemny blond i wyszedł bardzo ciemny brąz! już żałuję, pocieszcie mnie :(

Gość gość
bo miałam ochotę na zmianę, nie jakąs radykalną bo chciałam je tylko troszeczkę przyciemnić no a wyszło jak wyszło :( teraz już tego nie cofnę

Gość gość
ogólnie mam jasną cerę i szare oczy więc ten blond do mnie pasował, z brązem czuję się dziwnie :-o

Gość gość
Spokojnie,stopniowo będą się zmywac jeżeli polozylas farbę na blond. Po paru myciach dojdziesz do ciemnego blondu

Gość gość
guzik sie zmyją, zrobiłam to samo i masakra, pozostał tylko rozjasniacz który zniszczył mi masakrycznie włosy

Gość gościuuuuuuudziunia
e tam, w głowie się wam przewraca.. odmiany. włosy powinny farbowac te co maja jakies szare, mysie... często dziewczyny maja piekny blond, zaczynaja farbowac i juz im nie wraca nigdy! ciagle juz musza farbowac i niszczyc, róbcie co chcecie. ja mam piekne długie złotoblond fale naturalne i jestm z tego powodu dumna :D

Gość gość
jeśli miałaś naturalne nie farbowane wcześniej włosy to one bardzo wchłaniają pigment z farby. Gdybyś miał farbowany, czy rozjaśniany blond to byś teraz płakał, bo wyszłyby Ci zielone włosy. Serio, raz tak miałam. Ciemna zieleń, poważnie. Ja z blondu zrezygnowałam w ciąży, i jakoś tak się złożyło że weszło w modę ombre, od góry malowałam najpierw jasnymi brązami, a teraz mam już czekoladę i tylko kilka cm na końcówkach jasne,