Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaśkaToNieImię

samotność 30 latki w związku

Polecane posty

Gość KaśkaToNieImię

brakuje mi kogos do wspolnych wyjsc, do kina teatru, disco, resturacji, spacer..jestem w zwiazku od 13 lat ale prawie nic nie robimy razem ...czy tez tak macie , czy tylko ja ..

Gość gość 190
zacznij od czestszego rozmawiania, przytulania, pocałunków na przywitanie I pozegnanie.. powoli powoli zacznieszi wprowadzac coraz wiecej do zwiazku

Gość Madeleine76
tez tak mamy i powiem ci ze lepiej to nie bedzie

I lepiej nie będzie to jest tak zwany konsumpcyjny styl życia Praca dom praca dom - taki obieg zamknięty zwie się to rutyna

Gość Lexi66
Nie straszcie dziewczyny...może być gorzej,ale nie musi. Kaska- Gosc 190 dobrze Ci pisał. Ze swojej strony dodam jeszcze,ze faceci to często gamonie i jak czegoś nie powiesz głośno i wyraźnie to się nie domyślą,mimo ze my bardzo byśmy tego chciały, dlatego swoje potrzeby musisz wyartykułować :)

Gość Akselka
U mnie byla wielka rutyna. Najlepsze ze wydawalo mi sie ze jestem szczesliwa. Az wszystko peklo I sie posypalo. Kryzys taki ze prawie rozwod. Terapia I teraz czekamy, poznajemy sie na nowo. Musialo pierdyknac zeby w malzenstwie powialo nowoscia. Jest wiecej wyjsc, lepsze rozmowy. Nie jest latwo, fakt, ale jest to mozliwe, tylko trzeba sie obdzic na czas.

Gość gość
U mnie z żoną to samo. Oprócz dzieci i jakiś problemów bieżących nie ma wspólnych tematów, spędzania czasu, czegokolwiek. Prawie obca osoba. Wszelkie próby sugerowania że warto by coś razem zrobić obijają się o mur niezrozumienia. Nic jej się nie chce. Postarzała się jakoś psychicznie. Łączą nas tylko dzieci, wspólny dach i kredyt. Nawet już seksu nie ma.

Gość gość
ja nie chce już z mężem spędzać czasu, mam go dosyć! Już mi się nie chcę, czar prysł. Tyle razy co mnie oszukał i rzekomo mnie kocha ale ja mam go dosyć. Nie pożądam go nie mogę już na Niego patrzeć. Na razie siedzę, bo jedynie co narobił to długów... W przebłyskach chce ze mną wyjść gdzieś, ale oczywiście na tym się kończy bo na co dzień w niczym mi nie pomaga, o co nie poprosisz to jest problem. Myśli, że wyjściem ze mną coś załatwi to jest dopiero problem taki chłop. Jak ja żałuję, że mam z Nim dziecko. Już wolę być sama niż z kimkolwiek.