Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kama36176

Szydełkowanie jest proste

Polecane posty

Gość caradeha
Dla mnie jako dla laika bardzo słabo jest wszystko wytłumaczone, na samych zdjęciach nie wiele można pokazać. W trzecim odcinku ma być płyta, może tam będzie to jakoś pokazane... Póki co ledwo mi idzie, a i mam wrażenie, że wymyśliłam nową metodę szydełkowania haha;p szydelkowaniejestproste.blog.pl

ja też kupiłam i jedyne co umiem to zrobić ten podstawowy splot....nie umiem zrobić tego słupka;/ szydełkowanie jednak jest trudne;)

Gość gość
a mozna z szydelka zrobic sweter?

Gość gość
a jak ta gazeta sie nazywa?

Gość gość
jeszcze mozna dostac 1 numer?

Gość gość
aż za proste. kupiłam tą gazetkę i nic nowego dla mnie nie ma.wszystko dawno temu w podstawówce już robiłam.

Gość gość
Witam, zamówiłam sobie prenumeratę, niestety nie dostałam jeszcze pierwszego numeru. Czy ktos oprócz mnie ma ten sam problem. Pozdrawiam

Gość gość
pal licho gazetki. Polecam filmiki youtube. Obojetnie w jakim jezyku bo mozna sie nauczyc poprzez obserwacje :-)

Gość LadyAlicja
W kwestii prenumeraty... Pierwszy numer przyślą razem z drugim i trzecim i to dopiero jak trzeci wróci z kiosków... Ja prenumerowałam "Robię na drutach" i wciąż byłam w tyle od 5 do 8 numerów i szału dostawałam jak w kiosku widziałam "odległy" dla mnie numer... Później mi przeszło, gdy w kioskach było coraz mniej numerów - nie musiałam się bać, że któregoś nie dostanę

Gość Sabinka1500
Super pled! żeby go zrobić zajmie mi to 4 lata! 120 numerów! i 1700zl!!

Gość gość
A to u was można to kupić? Ja oblatałam wszystkie sklepy i kioski i tego nie ma.

Gość Kupcio
Ad prenumerat i nr pierwszego też nie mogłam znaleźć ani w kiosku ani w empiku. Znalazłam zaś tą stronkę która daje możliwość zamówienia prenumeraty http://www.szydełkowanie-kolekcja.pl/index.php

Gość caradeha
Prenumeratę dopiero w grudniu będą wysyłać;/ Ja będę zamawiała prenumeratę do czasu wszystkich gratisów, a później już w kiosku sobie zamówię:)) A pierwszy numer znalazłam na allegro:

Gość paniwdomu
ja zakupiłam pierwszy numer i powoli.wytrwale próbowałam aż w końcu całkiem dobrze mi idzie, dużo pomogła mi płyta która była dodatkiem do drugiego numeru, trochę wytrwałości i naprawdę można zrobić fajne rzeczy, czekam na kolejny numer a jutro idę do sklepu dokupić włóczkę

Gość amatorka szydełkowania
Witam dziewczyny, mam pytanko- czy nie zechciałaby Któraś sprzedać 1-go numeru szydełkowanie jest proste?? zgapiłam sie na 1-szy nr, a drugi mi się spodobał i tworzę pledzik dla synusia, chętnie zapoznam się z pierwszym nr :)

Gość amatorka szydełkowania
PS. bo na allegro już nie ma :(

Gość szydełkująca
Dziewczyny zastanowcie się czy ta gazeta jest Wam potrzebna. Mnie szydełkowac nauczyła babcia ale wiem że wiele z Was nie ma takiej możliwościu i szuka pomocy w takich gazetach. Ze zdjęć trudno się nauczyć szydełkować. Na youtube znajdziecie tysiące filmików jak szydelkować. Fajnie przygotowane filmiki, dziewczyny w zrozumiały sposób tłumaczą co i jak od serwetek po pledy. Polecam Wam kanały na youtube SenMaiBlog lub Ania Crochetpl

Gość gość
W kioskach już można kupić numer 3 tej gazetki, ale raczej nie kupię. Cena tej gazetki odstrasza :( Płacisz prawie 15 złotych za kilka stron i kawałek włóczki. Gratis jest jeszcze segregator ale zastanówmy się czy faktycznie jest to wszystko potrzebne? Chyba lepiej się nauczyć z internetu...

Gość Monikadwdwd
szydełkowanie jest proste jest dostępne na www.ivora.pl

Gość Malwina 44
Szydełkowanie to nie taka prosta sprawa. Tutaj trzeba być prawdziwym artystą, który posiada wyobraźnię. Zachęcam do skorzystania z kursów Splotu Artystycznego. To coś wspaniałego i magicznego.

Gość gość
Szydełkowanie jest bardzo proste, o wiele łatwiej się nauczyć niż na drutach. Najlepiej nauczycie się z you tube. Tam jest mnóstwo przykładów, lekcji krok po kroku. Są też po angielsku dobre lekcje, wpisz needlework crochet lub crochet

Gość gość
Ja robię na szydełku już dobre -dzieści lat. Jest proste, to tylko kwestia wprawy. trzeba dużo robić, a ręka sama się ułoży. To prawda, że na yt można zdobyć dobre podstawy. Sama korzystam z niektórych kruczków

Gość gość
czy ktos tu jeszcze zaglada?