Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AbraMadra

LINEA

Polecane posty

Gość AbraMadra

Mam 28 lat, a kupiłam sobie LInea 40+. wydaje mi się, że kobiety po 40tce mają wolny metabolizm więcta Linea40+ jest mocniejsza od pozostałych. jak myslicie dobrze kombinuje?

Gość gość
ja myślę, że to dobry pomysł.

to Ci nic nie pomoże, podobnie jak inne substytuty diety. nie ma tabletek na odchudzanie, ktore dzialaja lepiej od placebo. jakby bylo to wynalazca bylby milionerem. tylko dieta i cwiczenia

Gość AbraMadra
stosowałam przez miesiąc linee 30+, oczywiście zero fastfoodów, śmieciowego jedzenia,coli,chipsów. Normalne posiłki +warzywa. Mam 173 cm wzrostu, ważyłam 69kg. teraz ważę 65. teraz chce podkręcić tempo. A czym się różnią te Linee od siebie?

Gość GośkaL
ja ją wcześniej stosowałam, ale zrezygnowałam na rzecz takich kapsułek - www.skracaj.com/5f97.html . Mam je od dwóch miesięcy i jest nieźle. Do tego dieta i ćwiczenia, które wykonuję systematycznie i może uda mi się do świąt pozbyć trochę nadwagi. moim celem jest zrzucenie 12 kilogramów.

Gość gość
ja uważam, że Linea dobrze działa- oczywiście wiadomo, tylko wspomaga. Ale żeby używac 40+.. chyba też tak zrobie

Gość gość
Linea jest fantastyczna. nie wiem dlaczego ludzie jej nie łykają. w ciągu tygodnia schudłam 3,5kg.

Gość gość
a ja po miesiącu schudłam 10kg. wszyscy mówią, że lepiej wyglądam.

Gość gość
Światowa organizacja zdrowia (WHO) uznała i uznaje Zioła Tybetańskie za nieliczną bardzo skuteczną i zdrową metodę odchudzania i zmiany metabolizmu na szybki. Szybki metabolizm to klucz do sukcesu a najważniejsze jest odchudzanie zdrowe i skuteczne bez jo-jo zgodne z naturą organizmu. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia i 100 % jojo. Z własnego doświadczenia, jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich na odchudzanie, ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs.

Gość gość
Światowa organizacja zdrowia (WHO) uznała i uznaje Zioła Tybetańskie za nieliczną bardzo skuteczną i zdrową metodę odchudzania i zmiany metabolizmu na szybki. Szybki metabolizm to klucz do sukcesu a najważniejsze jest odchudzanie zdrowe i skuteczne bez jo-jo zgodne z naturą organizmu. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia i 100 % jojo. Z własnego doświadczenia, jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich na odchudzanie, ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs.

Gość MIMEG
Dieta Allevo poprawia bardzo metabolizm i oczyszcza organizm. AbraMadra spróbuj diety koktajlowej, bardzo smaczna, szybka w przygotowaniu i skuteczna, Zupy i koktajle są naturalne z suszonych owoców i warzyw. Bardzo pożywna i skuteczna, uczy zdrowych nawyków żywieniowych. Ja na niej ładnie schudłam i nie mam efektu jojo. Zyskałam lepsza przemianę materii i zdrowszy żołądek.

Gość gość
Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) uznała i uznaje zioła Tybetańskie za naturalną bardzo skuteczną oraz zdrową metodę odchudzania i zmiany metabolizmu człowieka na szybki. Badania ”WHO” wykazały bardzo szerokie i dobroczynne spektrum ziół Tybetańskich ( Tibetan Herbs ) nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii Natural Product For Slimming.