Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale siara nosze juz kozaki kurtke zimowa czapke szalik i rekawiczki

Polecane posty

Gość gość

wstyd na cale miasto

Gość gość
też noszę kozaki i kurtkę zimową

Gość mraauuu
ha ha ja tez :(

Gość gość
U nas nawet latem chodza w ozakach i nikt juz temu sie nie dziwi :) A co do tematu to i ja tez juz w kurtce zimowej chodze w kozakach rowniez,zimno jak cholera szczegolnie rano

Gość gość
zawsze wychodze z założenia, że może być jeszcze zimniej, w rezultacie mam na sobie koszulkę, sweter, katanę dzinsową, a na to wszystko kamizelę z futerka. to jest dopiero siara...

Gość gość
bez przesady, co bedziecie nosic jak bedzie mroz zczegolnie bardzo odczuwalny rano np -15stp ja wole zalozyc cieply sweter lub nawet polar pod kurtke skorzana zwlaszcza ze popoludniu jak wychodze z pracy jest cieplo jak na listopad (polowe listopada temperatura 10 , 8 stopni to naprawde cieplo)

Gość gość
ja juz nosze kozaki kurtke zimowa szal i nie uwazam ze to siara

Gość gość
Jak tobie jest ciepło to chodź sobie nawet w krótkim rękawku mi jest zimno więc zakładam kurtkę zimową.

Gość gość
- 15? moze w nocy w Suwałkach

Gość gość
w centrum polski zimna np w styczniu rano ok godziny 6

Gość gość
w nocy w uwalkach jest czasem -25 stopni :D malo wiesz o swoim kraju nie no chodzcie ubrane jak chcecie przeciez nic mi do tego ja uwazam ze cieple ubranie zimowe na mrozy, wiatry i sniegi jest

Gość gość
Nie miałam sobie póki co żadnej z wymienionych cześci garderoby. Nosze jesienne buty kurteczkę przejściową czasem komin jak chłodniej.

Gość gość
co za kretyn zaklada taki temat na - "ciaza, porod" :D

Gość gość
" bez przesady, co bedziecie nosic jak bedzie mroz zczegolnie bardzo odczuwalny rano np -15stp ja wole zalozyc cieply sweter lub nawet polar pod kurtke skorzana zwlaszcza ze popoludniu jak wychodze z pracy jest cieplo jak na listopad (polowe listopada temperatura 10 , 8 stopni to naprawde cieplo)" Jak to co. Cieplej sie czlowiek pod spod ubiera to raz a dwa,ze sie powoli przyzwyczaja do zimnych temperatu. Sa tez cieplejsze czapki szaliki. Ja rowniez nosze zimowa kurtke,kozaki,czapke.i szalik. Nie mam zamiaru sie trzasc z zmna bo moze byc jeszcze zimniej? Chore podejscie. Ma mi byc akurat,mam odczuwac komfort a nie przeskakiwac z nogi na noge bo jeszcze nie ma -15 stopni. Dla mnie mozesz caly rok chodzic sobie w balerinkach. Ja mam to gdzies.

Gość gość
a ja mam to gdzies ze nosisz czape i kurtke :D