Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LATTE MACCHIATO

dieta zdrowa mądra dieta

Polecane posty

5 posiłków rozpisanych przez dietetyka czas spróbować czegoś nowego zdrowego po licznych próbach które pomogły na chwile Dukan kopenhaska itp i niezliczone tablety na odchudzanie daje sobie ostatnią szansę ;)

Gość gość
tez bym chciala zdrowo jesc i madrze a nie wychodzi mi nic :( [powodzenia:)

Gość Amelkka23
Ja też dałam sobie ostatnią szanse na pozbycie się tej okropnej nadwagi. mam do zrzucenia 28 kilogramów i własnie rozpoczęłam stosowanie diety od dietetyka. Jestem po drugim tygodniu i na razie nie jest źle. Trochę tylko poćwiczę i obaczymy jak to dalej si e potoczy. jeśli nie dam rady do świąt się pozbyć nadwagi to zdecyduję się na kapsułki wspomagające odchudzanie. Mam na oku dokładnie takie - http://nutrina.pl/28,slimette.html i myślę, że one się sprawdzą.

ja na tabsy już nie idę za dużo w życiu się ich nabrałam a i tak efekt jojo gwarantowany :( teraz tylko dieta -- a raczej zdrowe odżywianie się i ruch planuje na początek 30 min orbitreka codziennie ;)

Gość gość
popraw stopke........powinno być PŁACZE, a nie PŁACZĘ !

Gość gość
i 16 MARCA, a nie MARZEC !!!!!!!

Gość gość
Mi pomógł catering dietetyczny i zamawiam już od jakiegoś czasu na oryginalneprzepisy.pl Lepiej jest mi się zmotywować do zmiany nawyków żywieniowych kiedy nie muszę chodzić do sklepów;)