Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelika263

tabletki na odchudzanie

Polecane posty

Gość angelika263

Mam pytanie czy ktoś brał tabletki na odchudzanie ADIPEX zakupione oczywiście w czechach.Waze teraz 74 kg i 170 cm wzrostu.Jak myślicie czy schudnac w ciągu 3 miesięcy 15 kg?

Gość gość
NIe ma czegoś takiego jak dieta cud, tabletki na odchidzanie to jest tylko i wyłacznie oszukiwanie samych sebie. Jesli chcesz schudnac na zawsze to musisz sama wlozyć w to wysiłek i stosowac odpowiedni program zywieniowy, nic innego nie pomoze ci trwale pozbyc sie nadmiernych kilogramów.

Gość fragmentalin
a skad zalatwilas sobie adipex? ja sama szukalam tutaj u nas w pl ale drogi strasznie jest a niestety na czechy nie mam jak zeby kupic i nie wiem nawet z ktorej strony "ugrysc" zeby sobie zamowic/zalatwic. slyszlama ze tabletki powoduja efekt chudniecia ale bez odopowiedniej disty i ruchu zaden "zloty" srodek nie pomoze. on tylko moze pomoc

15kg w 3 mc, na tabletkach? Zniszczysz sobie organizm dziewczyno w ten sposób. A jeśłi w tym czasie nie zmienisz nawyków związancyh z jedzeniem to gdy odstawisz tabletki to waga skoczy Ci do 90 i wtedy to będzie dramat dopiero...

Gość gość
Poszłam do lekarza rodzinnego i poprosiłam o wpisanie ADIPEX.A w czechach jest o wiele tańszy niż od kogoś w polsce.A tak i tak nie kupiła bym od kogoś bo bym się bała

Gość gość
po co się truć. Lepiej brać coś naturalnego i zarazem skutecznego. ze swojej strony polecam slimcea. właśnie zakupiłam drugie opakowanie. działa rewelacyjnie

Gość Żanetta554
Same tabletki nie, ale w połączeniu z dietą i sportem to już tak. Ja sama jestem w trakcie zrzucania tłuszczyku z brzucha i biorę te tabletki - http://wsad.it/gosc/slimette . Mnie na razie udało się zrzucić 12 kilo i lekko wyszczuplić brzuch.

Gość gość
zakupiłam tabletki zmniejszające apetyt na słodycze Asumin w internetowej aptece czerwonej i zapłaciłam niecałe 20 zł. Od jutra zaczynam kurację odchudzającą, kto się przyłącza?

Gość gość
na zmiejszanie apetytu stosowałam kiedyś tabletki Slimcea. rewelacyjnie pomogły mi utrzymać moją dietę.

Gość Tarnów
Ja brałam też Slimcea i rzeczywiście osłabiły mi apetyt, ale dopiero teraz to zauważyłam. Stosowalam diete rozpisaną przez dietetyczke koleżanke i biegałam. 13kg mnie po 3 miesięcznej kuracji.

Gość gość
Musisz mieć mocne postanowienie poprawy;D A serio, mniej jeść, trenować. Co do pomocy to ewentualnie slimcea, ja dzięki niej nei podjadałem a i przemianę materii miałam jakoś szybszą, bo schudłam 12 kg w 3 miesiące...

Gość Grażka1988
Dokładnie terning trening + slimcea i efekt gwarantowany własnie wczoraj zamówiłam już drugą kurację i nie mogę się doczekać aż przyjdzie :) Po pierwszej schudłam 13 kg :) jak bym znała osobiście producenta to bym go wycałowała :)

Gość stokrotka123

Najbardziej widoczny spadek wagi miałam podczas stosowania tabletek Biphasic Slim. Już na początku kuracji czułam szybszy metabolizm oraz blokowanie głodu. 2 tydzień i zaczeła znacznie spadać waga, nie ma efektu jojo, czy niepożądanych reakcji organizmu takich jak biegunka . Wcześniej był z tym problem. Schudłam 10kg przez 6 tygodni kuracji. Jeśli macie pytania czy wątpliwości dzwońcie/piszcie: kontakt - 731 154 299

Jeśli potrzebujecie sprawdzonych tabletek na odchudzanie to polecam te:

www.dietalux.wordpress.com

jak schudnąć? moja odpowiedź jest taka, warto stosować do diety suplement figurena. Są to tabletki na odchudzanie które faktycznie działają. Mi pomogły schudnąć 12kg wieć i każdej pomogą, ale pamietajcie o diecie.