Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Halina Wertula

Psychologia

Polecane posty

Gość Halina Wertula

Mam pytanie, czy wierzycie, że istnieją techniki, które pomagają rozwiązać praktycznie każdy problem? Ostatnio się natknęłam na wykłady psycholog Pani Wandy Wegener, co więcej przemówiły do mnie. Co o nich sądzicie?

Gość wolny jak ptak
nie sadze chociaz nie znam pogladow pani Wegener ale na pewno pozwalaja sie do kazdego ustosunkowac

Gość Sylwia Grzyb
Raz miałam okazję być na jej warsztatach, tylko, że nie w Polsce. Wyszłam po nich zadowolona. Teraz, jak znajduję trochę czasu to szukam jakiś wykładów w internecie. Tylko zdarza się to coraz rzadziej. Mam coraz więcej obowiązków.

Gość gość
nic nie sądzę, pani Wando ;)🖐️

Gość gość
Istnieją techniki rrobienia ludziom z mozgu wode a czy ta pani potrafi to cholera ją wie:-)

Gość Zosia78
Mówiąc szczerze to nie sądzę, że można rozwiązać problem typu białaczka za pomocą siły podświadomości, natomiast wierzę, że można schudnąć, rzucić palenie etc.

Gość gość
czy te wykłady można gdzieś obejrzeć online ?

Gość gość
Tak na youtubie wpisując Wanda Wegener lub niezależna telewizja

Gość jjj_zyzula
Zgadzam się z Zosią. Trochę trudno uwierzyć w usunięcie guza mózgu, czy też raka poprzez odpowiednie afirmacje. Natomiast wierzę, że można przez to załatwić inne problemy typu rzucanie palenia, odstawienia kieliszka, czy schudnięcie. Znając mnie to pewnie jak bym zachorowała na raka, czy inną poważną chorobę to łapałabym się każdej możliwej deski ratunku.