Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem czemu ale się boje

Polecane posty

Gość gość

Witam, od 2 lat biorę tabletki antykoncepcyjne Naraye. 7. 11 rozpoczęła mi się miesiączka w 4 dzień w przerwie na krwawienie w 8 dniu czyli 11.11 rozpoczęłam rano nowe opakowanie tabletek. Wieczorem współżyłam z finiszem w środku. Nie wiem czemu wystraszyłam się, że mogę być w ciąży. Tabletki biorę regularnie bez skutków ubocznych. Dodam, że od niedawna współżyję z moim partnerem dlatego się wystraszyłam. Proszę o konkretne odpowiedzi a nie obelgi czy obraźliwe komentarze.

Gość gość
Widać nie ufasz tabletkom i nie jesteś gotowa na takie pójście na całość.

Gość gość
odpowie mi ktoś, proszę!

Gość gość
Aby być spokojną nie należy nastawiać cipki na bzykanie.

Gość gość
Jak wiesz lub powinnaś wiedzieć nie ma żadnej 100% antykoncepcji, pigułki sprawdzają się (o ile dobrze pamiętam) w 97%. Natomiast biorąc pigułki od dłuższego czasu, tutaj 2 lata, tak nie powinnaś chyba się za bardzo martwić... ale pewności nigdy nie możesz mieć, że nie dojdzie do poczęcia. Wnioskując z Twojej wypowiedzi, popierająć jednego z przedmówców - nie jesteś gotowa na współżycie albo przynamniej nie powinnaś "iść na całość". Zastanów się przed następnym razem czy jesteś gotowa, bo seks łączy się z ewentualną odpowiedzialnością za poczęte dziecko oraz z dojrzałością... pozdro.