Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ojciec dziecka nie chce przyjsc na chrzciny

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem samotna matka ale dogadywalam sie z ojcem dziecka jako tako mial byc na chrzcinach w niedziele sa chrzciny a on dopiero dzis zadzwonil ze go nie bedzie ani chrzestnego ktprym mial byc jego brat ani nikt z jego rodziny bo ma na nas wyjeb*** i co mam zrobic boje sie ze:( r ksiadz odwola chrzciny nie mam juz sily mam dosc w dodatku tatus malego powiedzial ze zadnych pieniedzy od niego nie dostaniemy mies temu dal 200 zl a teraz nic sprawy o alimenty jeszcze nie bylo jestem w kropce nie chce mi sie juz zyc

Gość gość
W dodatku ja mam nie ciekawa sytuacje jestem na utrzymaniu rodzicow. te chrzciny zorganizowalam za ostatnie pieniadze z becikowego a on taki numer mi zrobil na 3 dni przed chrztem

Gość gość
Dobrze że taki goguś nie wychowuje tego dziecka. Pal ze chrzcinami, sama swojego dziecka chrzcić nie zamierzam, ale wie jaką masz sytuację, że stanęłaś na rzęsach i on mówi w ostatniej chwili że ma wyrąbane... Znajdź na szybko innego chrzestnego. A do księdza idź i pogadaj i przedstaw mu sytuacje.

Gość gość
Ide dzis ale obawiam sie ze odwola nie mam zbytnio kogo wziasc :( mam mala rodzine a pozatym za malo czasu zostalo

Gość gość
a po co w ogóle te chrzciny potrzebne? zabobony jakieś

Gość beztalencie
laski nie robi sprawa o alimenty i FA jesli chodzi o utrzymanie dziecka a na chrzestnego popros wikarego z parafii

Gość libertee
zapewniam Cie,ze chrzest na pewno sie odbedzie,bez koniecznosci bycia ojca,ale...musisz pojsc do ksiedza i przedstawic sytuacje,jaka nastapila,ze obecna bedziesz tylko Ty.Skoro i nie bedzie chrzestnego,to musisz zmienic,poprosic kogos innego,moda to byc nawet rodzice.Nie zalamuj sie,musisz teraz wykazac sie dojrzaloscia i organizacja,bo to my kobiety jestesmy silniejsze psychicznie:)

Gość gość
nawet twój ojciec może byc chrzestnym albo jakikolwiek mężczyzna