Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wybaczyłybyście facetowi fakt że był u prostytutki

Polecane posty

Gość gość

A potem tłumaczył się wam że was kocha ale nie dostaje w łóżku tego co by chciał?

Gość andzelkaa
nie wiem, zarowno ja jak i moj facet pozwalamy sobie na sex z innymi ludzmi. Wiernosc biologiczna to wedlug mne godna potepienia glupota wymyslona przez kosciol i stare, brzydkie kobiety, zazdroszczace tym ktore nie maja sie czego bac - to wszystko to instynkty, jesli dorabiasz sobie ideologie nawet do rozplodu to zastanawia mnie czym jest dla ciebie wyproznianie sie w publicznej toalecie? przeciez tam sraja rozni ludzie!

Gość gość
andzelka ale z ciebie odpad społeczny :o jak dla ciebie to normalne... oby cie jakimś syfilisem i kiłą ten twój zaraził jak mocza w innych

Gość Dmuchanka
nie martw sie, wbrew obioegowej opinii niektorzy ludzie mysla i nie zaczynaja stosunku bez pewności co do zdrowych narzadow potencjalnego partnera ;)

Gość dziuńka1986
Jeśli byłby u mnie to tak :D

Gość andzelkaa
Chociaz jedna osoba, ktora nie zatrzymala sie w mentalnosci sredniowiecza. Jestes spoko dmuchanka.

Gość złośliwe kiciii
Andzela jesteś chodzącym instynktem niektórzy mają jeszcze oprócz tego i duszę i serce ,więc właściwie czym różnisz się od szympansicy?

Gość gość
nigdy !!!! zrobil raz zrobi ponownie w dodatku z smierdzaca brudaska bo takie one sa te tutki

Gość andzelkaa
Kocgam swojego i szanuje go, jednak nei odbieram mu wolnosci, i vice versa. Pałamy dos iebie uczuciami, a obrazanie sie bo wlozyl penisa w pochwe innej pani jest jak dla mnie na poziomie dziecka z przedszkola, bo jej dal cukierka i jej tez, ale jej nie wolno bo nie i tylko dla mnie. Zastanowcie sie i przestancie prosta nauke zamieniac na zabobony wymyslone, tylko dlatego, ze tych nauk jeszcze nie bylo.

Gość gość
Andzelika czyli Ty siebie i swoje ciało traktujesz jak kibel publiczny, że każdy może srać, gratuluje :)

Gość andzelkaa
cialo to dla mnie tylko cialo - liczy sie dusza, wnetrze i jazn czlowieka, a nie jego powloka zewnetrzna - ta sluzy wylacznie do przechowywania tego co najwazniejsze + wszystkie wlasciwe dla niej tylko aktywnosci. Instynkt to biologia, nie etyka - jesli chcecie wmowic muchom ze powinny byc sobie wierne to prosze bardzo, ale jak dotad to tylko czlowiek i kilka rownie durnych gatunkow dal sobie wmowic takie glupstwo.

Czy ty chwalisz się czy użalasz, że jesteście patologią społeczną? Wyzywasz ludzi od zacofańców, a nie wiesz , że jesteś zwykłym siedliskiem wirusów i bakterii wenerologicznych? Co najwyżej takimi wypowiedziami możesz wzbudzać politowanie- widać, że rodzice nie nauczyli cię szacunku do swojego ciała, nie wspomnę już o jakichkolwiek uczuciach. Typowe dla marginesu zwierzęce instynkty.

Gość gość
w zdrowym ciele zdrowy duch :D

Gość andzelkaa
hahaha, rozbawilas mnie, naprawde! ten margines prowadzi dobrze prosperujaca firme i jak juz wspomnialam, potrafie zabezpieczyc sie przed chorobami, bo uwaga, mozliwe ze to slowo jest w spisie slow zakazanych przez kosciol katolicki, MYŚLEĆ! Nie mam sie czego bac, jesli tak ja jak i moj facet potrafisz zachowac pewien umiar - bo wcale nie lapiemy sie za wszystko co sie rusza wbrew ogólnie pojetym stereotypom utkwionym w kazdym bozkowiernym, zazdrosnym czlowieku, a mamy pewne racjonalne zasady. zdziwiona, czy wciaz myslisz, ze kazdy kto uwaza ze pochwa powinna byc miejscem traktowanym jak buddyjska swiatynia jest jedynym wartym istnienia? zanim zaczniesz sie czepiac, radze poczytac wczesniejsze wypowiedzi, bo naprawde nie ma nic smieszniejszego od ignorancji, gdy prawda lezy ci na wysokosci czola.

nigdy bym mu nie wybaczyla, jeszcze to mierne tlumaczenie ze cos tam wam w lozku szwankuje, pies ktory ugryzl raz ugryzie jeszcze raz...

Gość gość
andzellka wysilasz się na trochę za bardzo górnolotne wypowiedzi .... Jak to mówią, jak ktoś chce to usprawiedliwi nawet najgorsze kures...wo. Prawda jest jak dvpa - każdy ma swoją. Ty masz swoją, ktoś inny ma swoją, ale takie robienie z siebie na siłę nadinteligentnego człowieka jest tu niepotrzebne.

Gość gość
Ja mam taki apel, trzeba sterylizować takie odpady społeczne. Jak się rozmnoży taka patologia to dobrze nie będzie w tym kraju. A najlepsza ta firma- ty burdel mama, a drugi szympans to alfons? Mam rację? Jest jeszcze jedna możliwość- zbieracie puszki i sprzedajecie na złomie. Uśmiałam się do łez.

Andżelika, nie przejmuj się. Ludzie to debile. To w końcu twoje życie. Jeśli masz męża i do tego kochanka i mąż się na to zgadza, to nie ma w tym nic złego.

Gość andzelkaa
Wiec chcesz zabraniac ludziom rozrodu tylko dlatego, ze mysla inaczej od ciebie? Jak rozumiem twoja ambicja jest wziecie pod skrzydla jakies totalitarne panstwo i zaprowadzenie porzadku wstrzykujac w kazdego swoja katolicka propagande? Przykro mi to mowic, ale cos takiego juz bylo, kilka razy, a raz nawet przez tysiac lat. Do tej pory nie bylo nic gorszego. A jesli chcsz wiedziec co to za firma - tworzymy animacje komputerowe i loga dla firm, wiec wbrew pozorom ludzie, ktorzy nie traktuja starej ksiazki fantasy powaznie potrafia zrobic cos wiecej niz zlorzeczyc lepszym na kafe. Pozdrawiam, mam nadzieje ze ci sie te msze przejedza. :)

Gość gość
a mam taki apel, trzeba sterylizować takie odpady społeczne. Jak się rozmnoży taka patologia to dobrze nie będzie w tym kraju. X X jeste zaaaaa !!!!! juz sie zle dzieje w kraju bo wlasnie taka i podobna patologia sie szerzy

Gość andzelkaa
Heartless B***h - jestes kolejnym przykladem potwierdzającym powiedzenie "ksiazki nie nalezy oceniac po okladce" :) Dzieki za te kropelke wsparcia.

Andzelika, to, że ktoś jest wierny jednej osobie nie ma nic wspólnego z poglądami religijnymi. Ja po prostu jestem zimną suką i nie daję d**y każdemu, bo lubię łatkę "niedostępnej" jak mnie nazywają, a to co najlepsze, daję tylko jedynemu. ty masz miano "k***y", ale nic mi do tego, to twoje życie.

A nie wiesz, że kościół jest przeciwko jakimkolwiek środkom zabezpieczającym przed ciążą? Psioczysz coś, sama nie wiedząc o czym, Raczej jakaś zagorzała dewotka nie życzy ci sterylizacji.

Gość zlosliwe kicii
im piękniejsza dusza i umysł tym piękniejsza miłość ,jest taka która kocha każdą czątką siebie to po prostu się czuje całym sobą łącznie z ciałem ,każdy kocha jak potrafi i niech tak zostanie