Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOBIETY Czy uwazacie ze to poniżające jak mężczyzna tryska wam na twarz lub ust

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Proszę o poważne odp...

Gość gość
tak, dlatego nigdy na to nie pozwalam :o

Gość chcieli by za darmo
nie wiem lubie4 to,ale co sadzi facet o kobiecie na ktorej twarz sposcil sie??co on mysli czuje wtedy?

Gość gość
Zazwyczaj mysli " o tak... Ty k**wo lubisz to" bo na pewno nie "Kocham Cię moj Skarbie" :classic_cool:

Gość gość
to może ja facet się wypowiem, bardzo lubię takie zabawy,lubię robić na ciało kobiety,ale na twarz nie robiłem,uważam że jest upokarzające dla kobiety,

Gość miaaau
a ja lubię jak to robi . i do ust. przez ponad 20 lat seksu tego nie lubiłam,az spotkalam odpowiedniego faceta ktoremu pozwalam na wszystko . doslownie

Gość gość
a co myśli sobie kobieta jak facet robi jej minetkę i zlizuje soczki z cipki?nie widzę ni w jednym ni w drógim nic upokorzającego

Gość gość
Lubie tryskać swojej kobiecie i ona tez to lubi na twarz, do ust, na posladki i wszedzie ale cos w tym jest ze wtedy przyjemnosc sprawia takie troche ponizenie kobiety nawet jesli ona jest twoja jedyna zyciowa wybranka

Gość w jaki sposob go przekonac
A CO Mysli facet w tym momencie jak sposcil sie jej na twarz?

Gość gość
myśli że kochał się z laską z******tą wyluzowaną w łóżku a nie z feministką która w gruncie rzeczy maży by to zrobić ale boi się do tego przyznać

Gość zalac jedrna zgrabna pupe
A JA KOCHAM sposcic sie zalac JEDRNE Poslady mojej kochanki mm kocham to

Może dla każdej w jakimś stopniu jest to poniżające? Z tą różnicą, że dla niektórych kobiet takie poniżenie jest bardzo podniecające ;) I wcale nie nazywają tego poniżeniem, ale byciem zdominowaną przez faceta , o! To moja teoria.

Gość KassiaK
nie każdemu można pozwolić dać się zdominować ;p

Głupia nie jestem, dobrze wiem co do mnie napisałeś. Wiesz co to dobre wyczucie smaku?! Szkoda gadać.

Gość gość
nie tylko poniżające, ale i obrzydliwe...

Gość gość
są takie głupie gąski które pozwolą dosłownie na wszystko, byleby Miusiu nie odszedł do takiej, której to przeszkadzać nie będzie :( Ja bym narobila temu facetowi na twarz i zobaczyła czy on czuje się wtedy ok czy tez nie...

Gość sylwija33
dlaczego głupie gąski ? mozna poprzez seks bardzo się zblizyc- nie mam na mysli zwyklego bzykanka - stać się jednością.. jesli jest taka bliskość miedzy dwojgiem ludzi , mogą robić wszystko , na co mają ochotę , co obojgu sprawia przyjemność .... Kaśka ma rację ..

Gość gość
jako facet zgadzam się z Sylwią - kwestia wzajemnego podejścia między partnerami i wzajemnej akceptacji. Jeśli kręci to moją partnerkę i mnie to czemu nie?

Gość gość
niech jej nie tylko tryśnie w twarz ale narobi na nią, a ona zachwyt będzie udawać, bo Misiu tak przecież tego pragnie, to ona też :( Pokolenie p***oli :(

Gość sylwija33
a ja tam lubię to i już ;p i wcale się nie wstydzę :) ale 33 lata czekałam zeby to polubić :)))

Gość gość
Przed slubem nie bylo z tym problemu. Bylem pierwszym facetem mojej zony, nauczylem ja sexu, mozna powiedziec. Po slubie stala sie bardziej konserwatywna, nie chce lykac i wytryskow ani na biust ani na twarz. Czekam, moze znow sie zmieni? Jezeli jest mieta i obopulna zgoda to nie widze w tym nic zlego.

Wszystko w związku jest dozwolone o ile oboje to akceptują. Ja tam lubię połykać. Co z tego, że on pomyśli 'Lubisz to d****o!', skoro mam absolutną pewność, że przez cały pozostały czas myśli 'Kocham Cię mój Skarbie' ;)

Gość gość
Z ukochaną osobą nic w seksie nie jest poniżające. Poniżające dla mnie byłoby uprawiać seks z kimś obcym co poniżającego jest w tym,ze ktoś kogoś kocha a co za tym idzie chce żeby było mu dobrze i sie nie brzydzi nawet spermy? dlaczego w tym widzicie tylko poniżenie?