Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

noi jak wam sie zyje samce alfa

Polecane posty

Gość gość

ehh tym to dobze nigdy niebeda miec niskiej samo oceny bo ida na impreze i same wrecz dziewczyny ich podrywaja podbudowuja ich ego bez sens głupi . nonic bede raz na rok chodził do burdelu bo dziewczyna mnie niemoże kochać .

Gość gość
i mam kompleksy i wd***e stym . bede hym niemam pomysłu bede zerem .

Gość gość
i co chcecie nie alfe samca ?

Gość gość
kobiety to słuchowce zagrasz im piosenke i cie zuci dla piosenkarza chyba

Gość gość
jestem samiec beta i sie moge pobić z duża liczba osob ale tak sie ich boje ale tak jestem silniejszy ale jeden samiec jest silniejszy odemnie własnie alfa :(

Gość gość
rytyty samiec beta coza durne określenie ;/

Gość gość
musze zapytać o pozwolenie samców alfa czy moge z jego stada dziewczyn wziaść jedna .

Gość gość
czy życie samca beta ma jakieś znaczenie ....

Gość gość
nadajwe sie tylko o roboty . a kobieta mniwe niebesdzie kochac takiego jaski jestem ;(

Gość gość
i dotego sie masturbuje czyli grzech sprowadzajm na siebie czyli to pewnie przez grzechy bede sam

Gość gość
nie nie pewnie tylko może zreszta niewiem . niejestem samiec alfa bym to co mówił było pewne i miało jakieś znaczenie mi trzeba powtarzac po kilka razy .

Gość gość
poco mi ta siła fizyczna skoro tak ktoś silniejszy odemnie jest wiec tak bede słabszy psychicznie już tak w dużym stopniu przegrałym teraz kobieta juz by mnie nielubiła takiego .

Gość gość
smaca bete tylko ini moga pouczać rozkazywac mu i go wykorzystywać bogata samica betas może miec w d***e samca alfa ale biedny samiec alfa to już kaplica .

Gość gość
samiec beta est samotny ma depresje i wie że jest gorszy od alfy ;(

Gość gość
witam cie dziewczyno jestem samiec beta tak mnie niepokochasz wiec dowidzenia .

za dużo animal planet.Gdyby społeczeństwo składało się z samych samców alfa jak to nazywacie a definicja takiego osobnika ograniczałaby sie do ilosci zaliczanych kobiet tudzież mających potomstwo to ozaczałoby to, że jest ich przeważająca większość i co za tym idzie szybko doprowadziliby do zmniejszenia konkurencji w walce o mozliwość zapłodnienia i posiadania potomstwa... popodgryzaliby sobie owi panowie grzdyle.­To nie syberia gdzie króluje jedna watacha na wielkiej powierzchni.Tam ma to sens.Żyjąc w społeczeństwie a nawet będąc człowiekiem jedynie sensu to nie ma.Ludzie i wilki obrały nieco inną polityke genową;)

Gość gość
top ja sam wszystko pisalem ;););) etam może to jawne niejest ale takie ciche szukanie samca alfa wiec to mnie tak nieratuje bo tak go kobiety szukaja a ja niegram na instrumencuiwe wiec mnie niepolubia zabardzo .

nawet psy w miastach nie zachowują się już jak wilki.Albo przejeły obyczaje ludzi albo przystosowały się do warunków jako...chooj wie jak to nazwać..gatunek(?)

Gość gość
ehh jak ja mam zaufać kobiecie jak jej sie może iny facet spodobać ??

Gość gość
niechce jej krzywdzić czyli zawsze bedzie woleć samca alfa ;(

Gość gość
jestem niestety jak siedze koło kobiet w autobusie jestem pewny ale jak niezarwie albo cos to spadam do bety i uświadamiam sobie że jestem gorszy od inych samców bo wsumie nieumiem spiewać ani tańczyć a kobiety to kochaja wiec jestem beta

Gość gość
nielubia bo chca dlanich jak najlepiej wiec im sweterki daja by było im ciepło albo ine g***a ;/ ale co by wolały pudelka czy za 20 tyysiecy jakiegoś yorka czy ine coś

znasz ten kawał?­Kochanie co zrobiłabys gdybym wygrał w totka?pyta mąż żony.Wzięłabym połowę i odeszła od ciebie.­To masz tu 12,50 i spierrdalaj:)

Gość gość
ehh niewiem ja jestem zdołowany tym bo widze ze kolega tam dobże gada z kobietami ma gadane jest wmiare przystojny gra na instrumencie i wiem że z nimszans niemam i mnie to wszystko wkuża a niemam ochoty patrzyć jak sie on bawi czy ktos iny wkuża mnie to .