Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alkaaaaaaaaa

facet w dresie nie ma u mnie szans

Polecane posty

Gość alkaaaaaaaaa

jak facet do mnie podchodzi i pyta o numer to mnie obraza swoim wygladem. nie wymagam Bóg wie czego, ale w autobusie, szkole etc mozna by się odrobinę wysilic zeby nie wyglądać jak z siłowni... dlaczego u nas tylu facetow nie dba w ogole o wygląd :/

Gość łukasz21z
w drsie mogem walnac kupsko i nikt nie zauwazy :D no umiem tak

Gość gośććććć
Polaka to za granica to od razu można rozpoznac po ubiorze i sposobie bycia ;)

Gość alkaaaaaaaaa
niestety to prawda, dlatego ja nie rozmawiam z takimi. jak zaczyna mnie taki podrywac to w ogole nie rozmawiam z nim, bo po co? kiedys mnie taki nagabywał i się z nim umowiłam do kina... do tego kina tez przyszedłw dresie... powiedziałam mu, że w dresie chodzi sie na siłownię, a nie na randkę i wyszłam!

Gość gość
wolisz kolesi w rurkach i trampeczkach rozumiem

Gość stop skunksom
dres jak dres ale dlaczego faceci i starzy i młodzi tak okropnie śmierdzą wyglądają na umytych a jajk się usiadzie obok takiego w autobusie to normalnie można paść na glebę z tego ich wyziewu

Gość alkaaaaaaaaa
Tak samo nie rozmawiam z takimi, co maja zniszczone łapska. Od razu widac że to jacyś robole z budowy. Niech sobie szukaja partnerek wśród kasjerek z biedronki :P

Gość alkaaaaaaaaa
jakoś sie to łączy, bo często właśnie ci panowie w dresach smierdzą. pan z budowy jak idzie na randkę to chyba nie zaklada kasku i ubran roboczych podszywie, prawda? ani kasjerka nie zabiera identyfikatora i fartucha, więc uwaga twoja jest nieadekwatna. to, że chodze na balet nie znaczy że bede paradowac po szkole w baletkach i sukience.

Gość alkaaaaaaaaa
co do trampek to akurat są normalne buty, a rurki jak rurki. niech sobie będą, jeśli tylko nie odsłaniają tyłka, bo to tez nieprzyjemne kiedy ktos z dupa na wierzchu coś chce ode mnie. nie interesuje mnie czy to bojówki, jeansy, spodnie od garnituru czy cos innego.. ale dres jest ubiorem sportowym,a nie takim w którym sie wszędzie chodzi!

Gość gość
może dresy nie są zbyt estetyczne, ale w koncu najważniejsze wnętrze, a nie to co ktoś zakładaa:P

Gość gość
Nie chce generalizowac, ale doswiadczenie mi podpowiada, ze panowie w dresach maja pewien jasno okreslony gust, najwidoczniej sie w niego wpasowujesz, ze tacy do Ciebie startuja. moze jezeli nie gustujesz w dresiarzach to sprobuj cos w sobie zmienic? Jaki masz styl ubierania? Jak wygladasz?

Gość alkaaaaaaaaa
ubieram sie różnie, czasem dośc elegancko, mam długie naturalne blond włosy i lekki makijaż. na pewno nie przypominam różowej dresiary. gustuję w czerniach, szarościach i brązach.

Gość gość
A u mnie facet w dresie ma szanse jeśli tylko jest ROMANTYCZNY:)

Gość gość
Bez fotki ciezko ocenic, ale podejrzewam, ze to te blond wlosy :) Zwlaszcza jezeli jasny i nie naturalny

Gość alkaaaaaaaaa
z tym wnetrzem też bym uważała.. czasem przekłada się to na co ktoś zakłada. najbardziej nie lubię takich cwaniaczków łysych w dresach co klną i chodzą jak małpa. widuje takich na codzien ww autobusie, słyszę co mówią i wątpię w ukryte, bogate wnętrze...

Gość alkaaaaaaaaa
może i włosy, ale widać ze sa naturalne:/ nie są jasne bardzo, żadne tleny i odrosty ani prostowania. naturalne złotawe fale...

Gość alkaaaaaaaaa
romantyzm w dresach też sie kłócą oba pojęcia:p ale nie mówie nie, niektórzy sa normalnymi, fajnymi facetami, którym może wisi co na sobie mają. moze tak być, sama znam wykształconego i inteligentnego faceta w dresie. jednego tylko, ale się zdarza. on twierdzi, że mu w dresie wygodnie i kropka...

Gość gość
ja chodzem w dresie do kościoła i do sklepu i do szkoły i na randke :D laski to kochają:D :D

Gość gość
Nic innego nie pasuje do mojej BeEmki jak piękny czarny galowy dres. Gdy wysiadam z wozu pod sklepem to laski aż piszczą, a mam duże wpływy we wsi bo żem jest synem sołtysa i to ja jestem dyktatorem mody, kazdy szanowany obywatel mojej wioski nosi dres bo ma mnie za wzór i autorytet. A laski wiedzą ze w dresie facet jest najbardziej przystojny, najbardziej męski. Dres nadaje charakter i usamcza jeszcze bardziej lokalnego maczo - czyli mnie. Laski to kochają, dres forever

Gość alkaaaaaaaaa
taak na pewno kochaja wszystkie bez wyjątku. ale serio niektórzy faceci tak myslą, że dres im doda męskości... chyba głupoty tylko

Gość dressfan
dres jest bardzo praktyczny wszendzie, bo morzna ruuucchhnąć besproblemu laski to lubim :P

Gość alkaaaaaaaaa
taak no możnam głupie laski dla głupich drechów :}

Gość hehe_
@alkaaaaaaaaa tobie ciągle smierdzi w autobusie... jesteś konduktorką ???? :P