Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Apel do rodziców dawajcie dzieciom obrazki gdzie mają szybko wychwycić szczegóły

Polecane posty

Gość gość

Bo ja niestety za dzieciaka tego miałem mało i dlatego nie zawsze wszystko dostrzegam i łapie w locie a to strasznie utrudnia życie

Gość gość
To strasznie bolesne jeśli chodzi o psychikę szczególnie w relacjach między ludzkich gdy masz minimalnie wolniejszy zapłon i nie zawsze wiesz o co kaman w ten sposób znajomi odwracają się od ciebie

Gość gość K
Jesteś po prostu tępa, to nie wina obrazków. 20-30 lt i wcześniej nikt takimi głupotami się nie zajmował. podziękuj rodzicom za swoja 'inteligencję', a szczególnie mamie.

Gość gość
A mam wykształcenie wyższe (mgr inz.) ukończone studia ale spalam się na rozmowach kwalifikacyjnych i nie moge znaleźć roboty, ale tez jest kwestia że wolno dostrzegam szczegóły przez co dużo tracę:(

Gość gość K
Inteligencji jest kilka rodzajów. Byle kujon może skończyć studia. Wiem, bo sama pracuje na uczelnie i często nie wiem czy śmiać się czy płakać jak słyszę jakiś studenciaków.

Gość gość
Przez to też nie zrobiłam prawka bo egzaminator mówi kilka komend a ja rozmyślam po kolei nad każdą a sytuacja na drodze jest dynamiczna i pojawia się dużo nowych szczegółów, a za to trenuję też piłkę ręczną jestem bramkarką w klubie uczelnianym i tam mam świetny refleks bronie bardzo wiele piłek, a w takich życiowych sytuacjach to już mi ciężej przychodzi niewiem dlaczego?

Gość gość K
No przecież piłkę masz jedną i na niej się skupiasz, proste. Co do prawka - no cóż, ale niektórzy nie powinni prowadzić wózka w markecie, bo i z tym sobie nie radzą. Byłaś zahukana w dzieciństwie? Za mało obrazków? Przecież wychowywałaś się w latach 90, miałaś biblioteki pod nosem i swobodę, trzeba było korzystać.

Gość gość
do gość K -sama jesteś tępa bo temat pisze mężczyzna a Ty sie zwracasz jak do kobiety!! A taka mądrą udajesz a nawet czytać dobrze sama nie umiesz-śmiejesz sie ze studencikow a lepiej najpier spójrz na siebie:-)

Gość gość K
Skoro koleś używa '...nie zrobiłam...' to ok., faktycznie się pomyliłam.

Gość gość
dop kolejne posty są pisane przez kobiete przeczytaj pierwszy post autora i swoja odpowiedz :-)

Gość gość K
No faktycznie teraz widzę, no ale co z tego? To co pisałam tyczy się i obu płci.

Gość gość
to z tego ze wyzywasz kogos od tępaków a sama za bystra nie jestes!! :-P

Gość gość
inteligencja nie ma tu nic do rzeczy. Ja jako dziecko szybko wszystko łapałam i byłam mega spostrzegawcza. Dzisiaj nie wyłapuję tych szczegółów, mylę nawet nazwy rzeczy, a mam 28 lat. Ostatnio nie odróżniłam nawet wielbłąda od żyrafy na zdjęciu bo wydały mi się podobne :D Czasem człowiek po prostu tępieje.

Gość gość K
Jednam ma wiele do rzeczy oraz jej rozwój lub jego brak. Kafe to nie publikacje naukowe, aby się w to wczytywać.

Gość gość
Czasami mam wrażenie że mój mózg ma kartę graficzną 128MB a innych ludzi to 1024MB

Gość gość
mój facet jest inteligentny a tez taki zamotany. Ja sie śmieję że od dobrze mysli tylko troche wolniej :) Normalnie mi to nie przeszkadza... gorzej kiedy sytuacja wymaga szybkiej reakcji - np. kipi zupa i on stoi obok kuchenki to ja zdaze dobiec z drugiego pokoju zanim on sie połapie w ogóle co sie dzieje. Wtedy ja sie wściekam i wyrzucam słowa jak automat a on nie ma szansy odpowiedziec. Tylko że on wypalił w swoim zyciu tony trawy... nie wiem czy zawsze był taki czy sobie spalił mózg - twierdzi że był. A co do obrazków ze szczególami ... jest super seria ksiązek "mam oko" dla dzieci w kazdym wieku sie nadają - bo mniejsze dzieci wyłapią inne szczególy a większe inne - patrzac na ten sam obrazek. Widziałam te ksiazki w rekach dzieci od 2 do 8 lat i wszystkie sie świetnie bawiły.

Gość gość K
Jednak - miało być

Gość gość
APEL DO RODZICOW.....zajmujcie sie swoimi dziecmi jak na kochajacych MADRZE rodzicow przystalo!!! Zamiast podstawiac obrazki, durne bajki w TV, gry komputerowe, rozmawiajcie i tlumaczcie im co sie dzieje dookola ICH! Dlaczego liscie zmieniaja barwy, dlaczego pada snieg, dlaczego jest OK byc czasami smutnym i jak sobiez TYM poraradzic itd..itd..

Gość gościówka 26
Popieram gościa z 01:08!!!! :)

Gość gość
mam kumpla ktory tez kiedys byl bystry w ogole ale palil duzo trawy i teraz lapie takie zawiechy a wiec nie palcie bo to otępia trwale