Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY

Polecane posty

Gość gość
pomóżcie. Czy chłopak wyczuwa ten płyn? On twierdzi, że trochę czuje. Powiedzcie mi czy jeśli przed włożeniem nie miał tego płynu we mnie był z 10sekund i po wyjęciu też nie miał płynu to może mnie zapłodnić?? I jeszcze wcześniej dotykając go ręką miał ten płyn bo czułam go na ręce wiec mógł mieć go jeszcze raz?

Gość gość
Niech ktoś mi odpowie!

Gość gość
on tego nie wyczuje mała idiotko!! wciska ci tylko takie bajki. Zakładam że twój luby jest także "uczulony" na lateks:P Przy nieregularnych cyklach nie wiesz kiedy masz dni płodne i jeśli wtedy akurat miałaś to wysokie prawdopodobienstwo ze jestes w ciąży. Idz teraz przyznaj sie mamie.

Gość gość
Glupia gowniara 😠 Obys w tej ciazy, kretynko nie byla bo i dzieciaka szkoda i twoich rodzicow, ktorzy na glowie mieliby corke kretynke i jej potomstwo. Skad takie idiotki w XXI wieku sie biora?????????

Gość gość
pmóżcie mi a nie obrażajcie.

Gość gość
Okres skończył mi się 13 ,,kochaliśmy się " 14 więc nie mam tych najbardziej płodnych i nie było wytrysku. On mówi że czuje się specyficzne podniecenie

Gość gość
nazywanie ciebie małą idiotką nie jest obrażaniem tylko stwierdzaniem faktu. Masz nieregularne cykle dziewczynko wiec nie wiesz kiedy moglas miec dni płodne a plemniki w twojej cipci mogą przetrwac spokojnie 3 dni. I nie chce nam sie juz tobie odpisywac bo juz ci odpowiedzielismy. Mozesz byc w ciąży a twój kochaś pewnie by nie poczuł nawet jakby sie spuscił a o preejekulacie juz nawet nie wspominam.

Gość gość
znawcy od siedmiu boleści ja j***e k****.

Gość gość
chlopak nie czuje tego plynu wiec ci kit wciska. i po co ty piszesz sie na taki byle jaki seks? ile masz lat? 15? ja jade na 2 gumkach wiec szansa na ciaze jest naprawde nikla ale bez to nawet o tym nie mysle. o ciazy napewno niedlugo sie dowiesz czy jestes, szansa napewno jest

Gość gość
ale sprawdzał po i przed włożeniem był u mnie 10 sekund Wcześniej jechaliśmy na 3 gumkach ale teraz zapomniał i chcieliśmy tylko chwile spróbować beż to była tylko chwila. Wiem że źle zrobiłam szkoda że po fakcie i to ostatni raz zbrzydło mi się aż

Gość gość
tak jak pisalem, szansa niestety jest. tak jak on nigdy nie robilem wiec nie wiem ale jak mu staje to moze sie uwolnic troche plynu a napewno na flaku nie jechal jesli nie bedziesz w ciazy to pomysl o tabletkach lub staraj sie powstrzymywac w takich chwilach. powodzenia

Gość gość
tak jak pisalem, szansa niestety jest. tak jak on nigdy nie robilem wiec nie wiem ale jak mu staje to moze sie uwolnic troche plynu a napewno na flaku nie jechal jesli nie bedziesz w ciazy to pomysl o tabletkach lub staraj sie powstrzymywac w takich chwilach. powodzenia

Gość gość
ile razy chłopak ma ten płyn?

Gość gość
Na dwóch gumkach? Hahaha!!!! :O większe prawdopodobieństwo ciąży jest przy dwóch niż przy jednej. A wiesz dlaczego? Pomyśl i poczytaj może zmądrzejesz.

Gość gość
Ja wiem. ale chce odpowiedzi na moje pytanie ile razy chłopak może mieć ten płyn

Gość gość
plemniki są mikroskopijne, mogło nawet nie być płynu a plemniki były już na czubeczku żołędzi. z tego co piszesz jest bardzo duże prawdopodobieństwo ciąży, tym bardziej że był w tobie aż 10 sekund, miliony plemników mogło się wtedy dostać do twojej pochwy. ja wam daje 70% że jesteś w ciąży.

Gość gość
"ale chce odpowiedzi na moje pytanie ile razy chłopak może mieć ten płyn" x to jest sprawa bardzo indywidualna, nawet bez płynu mogły być już plemniki. ten płyn może się wytwarzać wiele razy bądź cały czas wypływać z penisa. to zależy od faceta. każdy inny. tak samo jak z okresem, jedna ma 3 dni inna 5 dni, jedna cykle 30 dni inna 25 i wszystko jest normą.

Gość anna799
Jeżeli od Waszego stosunku minęły już 72h, to zawsze możesz jeszcze pójść do lekarza po tabletkę EllaOne, która działa do 120h po stosunku. Tutaj znajdziesz listę lekarzy i aptek, gdzie możesz dostać tabletkę: http://www.wpadka.pl/znajdz-lekarza