Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina 18

Czy uważacie że można kochać się tylko z jedną kobietą przez całe życie

Polecane posty

Gość Karolina 18

Jak w temacie, załóżmy taką sytuacje, poznajecie kogoś, zakoch*jecie się, zaczynacie uprawiać seks, dla kobiety jest to drugi raz, dla mężczyzny za to pierwszy. A potem ślub itd.. Zastanawia mnie czy w takiej sytuacji, możemy mieć częściej do czynienia ze zdradą, z wątpliwościami natury ciekawe jak by było z innym? Z żalem do samego siebie, że sie nie spróbowało z kimś innym? Ps. jeśli był już taki temat to przepraszam, nie udało mi sie go znaleść.

Gość Możnaaaaaaa
Można!!!!!!!!!

Gość Lolla007
Ja uważam że trzeba spróbować z kilkoma żeby mieć porównanie. Jeśli wiążemy się na całe życie z osobą z krórą tracimy cnotę prędzej czy później zaczynamy zastanawiać się jak by to wyglądało z kimś innym i bardzo czesto z tego powodu dochodzi do zdrady.

Gość Karolina 18
Myślałam nad tym, żeby dać sobie spokój na miesiąc czy dwa. Żeby pojechał na imprezę i zaliczył jakąś dyskotekową cichodajkę, ale nie wiem czy to dobry pomysł

Gość Kaśka1122
Głupia jesteś, sam sobie znajdzie, nawet nie będziesz wiedzieć kiedy.

Gość gość
dobry temat :classic_cool: JEST :D ale nie można mieć zbyt wiele lat :P

Gość Karolina 18
no właśnie tego sie obawiam.

Gość gość
nie obawiaj się korzystaj z ŻYCIA :)

Gość bbbbb2
ja tak miałam, mój mąż był moim pierwszym kochankiem. Po 12 latach małżeństwa zdradziłam.

Gość Możnaaaaaaa
aż przykro się to czyta

Gość gość
myślę że można ja jestem10 lat po ślubie,razem14lat,jestem jej pierwszym i ona moją pierwszą i nie zdradzam żony.

Gość gość
kiedys ktos mi powiedzial ze przy jednej dziuze to nawet kot zdechnie i dlatego kozystam z sokow w innych pipkach

az tak bardzo nie znam sie na kotach i przyczynach ich zdychania.. ale smiem twierdzic, ze to nie jest prawda. predzej czy pozniej nastepuje zmiana partnera.... na stale lub na chwile ;)

Gość fff5000
to zależy od charakteru, a nie czy robił to z jedną czy miał 10 partnerek wcześniej. Każdy facet ma zakodowane rżnięcie wszystkiego, co się rusza i tylko od uczciwości i siły woli zależy czy w tym stanie wytrwa. Jeden jest k...rzem z urodzenia i bycie wiernym jest sprzeczne z jego naturą - taki zawsze znajdzie dziurę chętną do zapełnienia, a inny mimo, że też miałby ochotę jest w stanie się powstrzymać i wytrwać w wierności, przy czym wysilać się przy tym wcale nie musi, bo taka jego natura. Wszystko zależy od modelu.

Gość gość
Oj tak tak.

"Myślałam nad tym, żeby dać sobie spokój na miesiąc czy dwa. Żeby pojechał na imprezę i zaliczył jakąś dyskotekową cichodajkę, ale nie wiem czy to dobry pomysł" LOL!