Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki niszczą słowiańskie geny

Polecane posty

Gość gość

Chyba najbardziej ze wszystkich narodów słowiańskich.

Gość gość
jak nie ma porządnego słowianina to trzeba szukać gdzieś dalej...

Gość gość
to szukaj Polaka

Słowianie, to nie tylko Polacy :classic_cool: Zresztą, niech się puszczają z kim chcą. Byle tylko jak jakiś ciapas, czy czarnuch kopnie w kapsko, albo co gorsze zbrzuchaci i ucieknie nie roznosiły już żadnych chorób, ani nie wyciągały swoich zbrukanych łapsk po pieniądze POLSKICH podatników

Gość gość
14.11.13 [zgłoś do usunięcia] Scott Poniatowsky Słowianie, to nie tylko Polacy cool.gif Zresztą, niech się puszczają z kim chcą. Byle tylko jak jakiś ciapas, czy czarnuch kopnie w kapsko, albo co gorsze zbrzuchaci i ucieknie nie roznosiły już żadnych chorób, ani nie wyciągały swoich zbrukanych łapsk po pieniądze POLSKICH podatników / jaki ty jestes tepy kevin imbecylu

Gość gość
strasznie tepy nawet ten kevin :O

Gość gość
to lubie na tych forach. ciągle jacys faceci ktorzy mają się za niewiadomo kogo i myslą, ze sa lepsi od innych :D a sami ogladaja jakies japonskie p***osy i marza o egzotycznej lasce:D

Gość gość
geny mozna polepszac ;)

"gdyby jakis polak chcial mnie roochac to bym nie musiala z ciapatym " To musisz być niezły pasztet, skoro żaden Polak kijem nawet tknąć cię nie chce. Współczuję :o

Gość gość
Kevin to ze jestes gejem nie upowaznia cie do takiej frustracji

Gość gość
nie oszukuj scot, kazdy glupi wie ze sam to napisałes ;)

Gość gość
Genow kevina juz polepszyc nie mozna :O

Gość gość
Genow kevina juz polepszyc nie mozna :O

Gość gość
ale taka prawda, Polacy rzadko decydują się podejsć do dziewczyny, zabiegać, zadziałąć... to przykre. mam duzo samotnych koleżanek, niektóre są na prawdę ładne i większość z nich chce mieć męża Polaka.. no ale niestety, ciężk ojest poznać kogoś. kluby już nas tak nie bawią jak 5 lat temu, a towarzystwo tam różne.. gdzie poznać fajnego Polaka? mnie się nie zdarza żeby facet np na ulicy zaczepił, nie czesto w każdym razie. ostatnio jeden poprosił mnie o numer.. uwaga.. na ostrym dyżurze! i nie dawał się spławić. tego się nie spodziewałam, chyba zszedł z oddziału psychiatrycznego, bo to nienormalne u Polaka!

Gość gość
Nie ma czegoś takiego, jak "słowianskie geny"....poza tym mieszanie się narodowości wpływa pozytywnie na genotyp.

Gość gość
dlatego, że kobieta lubi widzieć, że facet jest zainteresowany. ja bym nie podeszła pierwsza, ale jeśli facet do mnie podchodzi to szanuję odwagę nawet jeśli odmawiam. nie jestem aż taka desperatką żeby skakć koło mężczyzny a równouprawnienie nie ma nic do rzeczy! jeśli faceci zazwyczaj szukaja laski na jedna noc, to jak taka pierwsza podejdzie, zostanie potraktowana jak łatwa, nie mam racji?

Gość gość
jestem polką i tylko ciapate na mnie lecą, moja to wina? gdyby jakis polak chcial mnie roochac to bym nie musiala z ciapatym xx wiadomo, dla ciapatych polska czy koza to be zróżnicy cool.gif Toż to komentarz - prowo. Pelikany.

Gość gość
akurat każdy mysli tylko o mieszaniu krwi jak kogoś poznaje :S miłość się liczy a nie narodowości. moze i facetóww tu nie mało, ale jak żaden palce nie kiwnie? a jak któryś okazuje zainteresowanie to zazwyczaj desperat jakiś. mnóstwo facetów woli iśc na panienki zamiast starać sie o jedną. poza tym te gierki, odwracanie kota ogonem, jakies podchody, sorry... ja nie lubię i nie życze sobie takiego traktowania.

Gość gość
I jednocześnie parodia wszystkich tych chłopów, co beczą na Kafe, że Polki "się puszczają" z Arabami. Fake. No myślcie troche.

Gość gość
beee beee beee nielubiem arabów bo wszystkie mojem kolezanki wolą arabów niż mnie! zazdrosc i zal mi d**ę ściska...

Gość gość
Niszczą, bo w Polsce nie ma odpowiedniego towaru.

Gość gość
Czy ja wiem ja się z Turasami i innymi egoztycznymi brudasami nie roocham i nie mam z nimi brudnych dzieci.

Gość gość
no ja raczej nie mam żadnych słowiańskich genów, bo mam czarne włosy, śniadą cerę i semickie rysy. jedno jest pewne- żadna Polka na pewno nie chce marnować swoich genów na półgłówka z kafe, więc nie macie o co płakać, bo z kim by się nie "wymieszały", to na pewno nie z wami..

Gość gość
Polacy i Polki to genetyczny tygiel Europy, poczytaj trochę historię i wyciągnij wnioski, nieuku, zamiast tu wypisywać teorie wyssane nawet nie z doopy

Gość gość
To do autora było oczywiście ten poprzedni wpis z 10:29