Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcinekmarcinek

brak erekcji z jedną kobietą

Polecane posty

Gość marcinekmarcinek

Mam 25 lat nigdy nie miałem problemów z sexem a tym bardziej ekrecją, problem pojawił się niedawno, zaczołem spotykać się z 19 latką, pierwszy raz przebiegł w miare nomalne może z tym że nie trwał długo ze względu na długą przerwe, teraz mam tak że jak się pieścimi to stoi mi normalnie aż chce spodnie rozerwać ale gdy już ją rozbiore albo ona mnie i chce wejść to flaczeje, nie wiem o co chodzi wogóle, myśle o tabletkach, niedawno zaczołem biegać, zażywam białko aminokwasy, rzucam papierosy, nie pije alkoholu, noi nie wiem czym to jest spowodowane, nawet jak się masturbuje i wyobrażam sobie że uprawiam z nią sex to mi nie staje, ona jest wyrozumiała i mówi że damy rade że mi przejdzie ale nie umiem jakoś tego wytłumaczyć normalnie, mieliście tak?

Gość gość
Zobacz z inną.Ona pewnie ni podnieca cię.Są takie kobiety nie mające seksapolu

Gość gość
jesteś gejem nie kochasz jej albo jest brzydka jak noc

Gość Tortik
Może trochę zbyt mocno się stresujesz? Może masz jakieś przeświadczenie, że nie wyjdzie i ten strach Cię niejako paraliżuje? Dziwne, że nie staje Ci nawet jak się masturbujesz. :/ Jak będziesz kupował jakieś tabletki to mogę Ci polecić Permen KING. To jest suplement diety, z żeń-szeniem, dużo zdrowszy, niż fioletowa tabletka.

Gość gość
A może na odwrót - bardzo Ci na niej zależy, tak bardzo, ze aż Cię to pragnienie paraliżuje? http://sexdopary.pl/

Gość gość
moze boisz sie zostac ojcem .. a jak wkładasz jej do ust to tez flaczeje ?Czy tylko przy stosunku ?