Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Płaszcz duży rozmiar Poznań

Polecane posty

Gość gość

Orientuje się któraś z Pań, gdzie w Poznaniu można dostać płaszcz zimowy w stylu oversize? Potrzebny duży rozmiar.. Sieciówki mają rozmiarówkę zazwyczaj do 42/44, więc lipa. Najbardziej odpowiadałby mi szary,oversizowy płaszcz. W grę wchodzi Poznań. Cena tak do 400 zł. Podacie jakieś sklepy, ewentualnie linki? Byłabym bardzo wdzięczna. PS. W ostateczności nie musi być to krój oversize, nie pogardzę innymi ; ) Dziękuję z góry za pomoc.

Gość gość
podnosze

Gość gość
Jaki nosisz rozmiar? Przejdź się na ryneczek, jakiś targ i poprzymierzaj u polskich sprzedawców. Ja w tamtym roku kupiłam płaszcz w rozmiarze 44, piękny, wyszczuplający, wełniany, także nie mechłaci się. Kosztował jakieś 200 zł. W galeriach nie kupuję bo tam są małe rozmiary i cena nieadekwatna do jakości.

Gość gość
ZALUKAJ W GOOGLE CHYBA ZE NOWU REKLAMA:D

Gość gość
nie polecam oversize na dużych rozmiarach, tragicznie to wygląda niestety wiem po sobie, lepiej zainwestować w płaszcz dobrej jakości, z przeszyciami w talii, które wysmuklą

Gość autorkaaa
O, fajnie, że ktoś odpowiedział. Hm, targi i ryneczki odpadają, nie kupuje tam ubrań i omijam szerokim łukiem. * Słyszałam opinie, że oversize w dużych rozmiarach wygląda koszmarnie, a jednak się przy takim kroju upieram. Może rzeczywiście przyjmę Twoją radę do serca i odpuszczę.. * Fakt, sieciówki mają małe rozmiary.. Piękne płaszcze, ale musiałabym chyba chodzić całą zimę z rozpiętymi guzikami *co jest* cóż, grubasek, ale nie o tym.. * A orientujecie się może jak wygląda sytuacja w Kupcu przy ul Wiosny Ludów? Wiem, ze tam babcine wzory zazwyczaj, ale czasem zdarzy sie cos ladnego.. Co myślicie?

Gość gość
W C&A zawsze były większe rozmiary.